Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Spoľahlivá maklérska spoločnosť.

Účtovná a daňová kancelária - vedenie účtovníctva - daňová evidencia - mzdová agenda a personalistika.

Znalec v odbore Ekonomika - ceny a odhady nehnuteľností Oceňovanie majetku pre veci nehnuteľné Projektová činnosť vo výstavbe

Advokátska kancelária. Služby: - právne, právnické, právnik, advokát.

Vedenie účtovníctva a daňovej evidencie, spracovanie mzdovej evidencie, daňové poradenstvo, spracovanie priznania k daniam.

Poskytovanie alebo sprostredkovanie spotrebiteľského úveru Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie.

Profesionálne účtovníctvo a daňové poradenstvo. Podvojné účtovníctvo pre firmy, účtovanie miezd, komplexné účtovné uzávierky.

Vedenie účtovníctva v Zlíne pre firmy a SZČO. Služby: - vedenie účtovníctva a daňovej evidencie - spracovanie mzdovej a personálnej agendy - účtovné a daňové poradenstvo - vypracovanie všetkých daňových priznaní vrátane povinných príloh, hlásení a prehľadov - spracovanie účtovných závierok a podkladov pre bankové inštitúcie - na základe ...

Advokátska kancelária. Právnik. Právnické služby. Spracovanie, vypracovanie: -obchodné právo -občianske právo v plnom rozsahu -zmluvy o prevode nehnuteľností -správne právo -rodinné právo -pracovné právo -dedičské právo, dedičstvo -právo autorské, softvérové a licenčné.

Služby: - účtovníctvo - daňové priznania.

Advokátska kancelária: - právo daňové, európske, obchodné a softvérové - fúzie a akvizície.

Advokátska kancelária: - právo občianske, obchodné, pracovné a správne - spoločnosti zakladania, zmeny, družstva.

Poskytuje - finančné a ekonomické poradenstvo.

Služby: -finančné pôžičky proti ručeniu nehnuteľnosti -konsolidácia preúverovania existujúcich záväzkov -oddlženie nehnuteľností -riešenie exekúcií.

Audítorské služby a daňového poradenstva. -overenie riadnych i mimoriadnych účtovných závierok. -stanoviská z realizácie forenzných auditov. -odborná pomoc pri riešení reštrukturalizácie obchodných spoločností. -školenie v oblasti účtovného a daňového poradenstva. - zameranie najmä na oblasť dane z príjmov právnickej osoby a daň z pridanej ...

Advokátska kancelária. Služby: -právnické, právnik -advokátska.