Súdny znalec vám pomôže s ocenením a odhadom nehnuteľnosti, so znaleckým posudkom, so stanovením bežnej či trhovej ceny, poskytne vám pomoc pri riešení pozostalostí, vecného bremena, pri preskúmaní chýb, závad a škôd a pri riešení dedičského konania.

Autorizovaný staviteľ a súdny znalec - inžinierska činnosť vo výstavbe - oceňovanie nehnuteľností.

Súdny znalec v oblasti strojárstva a ekonomika.

Služby: -projekčné, projektovanie, stavebné projekcia -inžinierska činnosť v investičnej výstavbe -znalecké posudky, odhady nehnuteľností.

Realitná a znalecká kancelária. Predaj nehnuteľnosti: - rodinné domy, domčeky - objekty na podnikanie - pozemky, parcely - nebytové priestory (garáže).

Vykonávanie verejných dobrovoľných i nedobrovoľných dražieb. Znalecká a odhadcovská činnosť.

Poisťovací maklér a agent - vrátane likvidácie poistných udalostí Znalecké posudky

Volám sa Ing. Monika Marková a som znalkyňa menovaná Krajským súdom v Brne v odbore – odhady ceny a oceňovanie majetku – FIM, NHIM, HIM, nehnuteľností, bytov. Pracujem v odbore správa a údržba nehnuteľností, zaoberám sa odborne bytovou problematikou. Pôsobím aj v odbore reality – realitná činnosť a služby pri prevodoch bytov do ...

Interiérový design, tvorba 3D návrhov, poradenstvo, odhady nehnuteľností.

Autobazár, bazár, autopožičovňa, požičovňa, ND, súdny znalec, strážené parkovisko non-stop, autoservis, požičovňa prívesov, DI, STK.

Stavebná firma, výstavba: - RD na kľúč - stavby občianske, bytové, priemyselné - rekonštrukcia Inžinierska činnosť Služby: - odhady nehnuteľností

Služby: -projektová činnosť -architektonické štúdie -projektová dokumentácia -výmera stavby, prepočty, rozpočty stavby -projekty na realizáciu stavby. Znalecká kancelária, oceňovanie nehnuteľností. Odhady nehnuteľností. Správy nehnuteľností, administratívna správa.

Znalecká kancelária Mariánské Lázně. Ponúkame odhady nehnuteľností v Plzenskom a Karlovarskom kraji. Vykonávame oceňovanie všetkých druhov nehnuteľností pre potreby prevodu, predaja, dedičského riadenia, daňových účelov a úverového riadenia bánk a hypotekárnych ústavov.

Odhadca nehnuteľností - odhady trhovej hodnoty nehnuteľností.

Odhady kapitálového majetku likvidácia škôd

Realitná kancelária, predaj a prenájom nehnuteľností - kompletná realitná činnosť - znalecké posudky a odhady.

Znalecké posudky, oceňovanie: - nehnuteľností

Energetické preukazy a posudky Počítačové kurzy

Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov

Služby: -súdny znalec z odboru motorových vozidiel a cestnej dopravy

Služby: -poradenstvo v oblasti chovu ošípaných. -veterinárna, liečebná činnosť v chovoch ošípaných. -znalecké posudky zdravotný stav, výživa, chov ošípaných. -školenie pre odbornú verejnosť (chov ošípaných).