Súdny znalec vám pomôže s ocenením a odhadom nehnuteľnosti, so znaleckým posudkom, so stanovením bežnej či trhovej ceny, poskytne vám pomoc pri riešení pozostalostí, vecného bremena, pri preskúmaní chýb, závad a škôd a pri riešení dedičského konania.

Znalecké posudky Spracovanie znaleckých posudkov v odboroch ekonomika, ceny a odhady motorových vozidiel a ceny a odhady strojov a zariadení Odborné posúdenie technického stavu karosérie vozidla so zameraním na vykonané opravy Diagnostika riadiacich jednotiek vozidla

Realitná kancelária. Odhady. Znalecké posudky.

Energetický preukaz Energetický audit Projekčná činnosť Termovízna diagnostika Znalecké posudky

Odhad nehnuteľnosť - znalecké posudky

-Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov

Práca: -všetky geodetické: -pre občanov, úrady, stavebné firmy. Služby súdneho znalca. Realitná kancelária. Sprostredkovanie, predaj: -nehnuteľnosti - rodinné domy, pozemky.

Som súdny znalec menovaný v odboroch : -Ekonomika -Strojárstvo a mám špecializáciu na motorové vozidlá. Vypracujem znalecké posudky pre všetky kategórie motorových vozidiel vrátane motocyklov, nákladných a špeciálnych vozidiel.

Vykonávame: - znalecké posudky v odbore stavebníctva - projektová a inžinierska činnosť.

Súdny znalec, odhady nehnuteľností a pozemkov

Oceňovanie majetku pre - veci hnuteľné, - veci nehnuteľné, - nehmotný majetok, - finančný majetok, - podnik -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane ...

Oceňovanie majetku pre veci hnuteľné

Oceňovanie nehnuteľností a podnikov - znalecké posudky poruchy stavieb Realitná činnosť Realitná činnosť Inžinierska činnosť Architektonické služby Projektová činnosť

- Súdny znalec, odhady nehnuteľností - vypracovanie rozpočtov stavebných prác Inžinierska činnosť v stavebníctve: -opatrenia projektovej dokumentácie -zaistenie územného, stavebného a kolaudačného konania -prerokovanie projektov -vykonanie výberového konania na dodávateľa -výkon stavebného dozoru.

Oceňovanie majetku pre - veci nehnuteľné -znalecké posudky -reality

Autoškola - školenia vodičov referenti, profesionáli - skupiny A, B, C, CE, BE - kondičné jazdy Súdny znalec - oceňovanie motorových vozidiel a strojných zariadení Školenia - vodiči (referenti, profesionáli)

Poradenstvo, správa a oceňovanie - nehnuteľnosti Realitná činnosť - člen Asociácie realitných kancelárií Čiech, Moravy a Sliezska

Znalecké posudky: -ekonomika: - oceňovanie podnikov a nepeňažné vklady do majetku - ceny a odhady, oceňovanie strojov, výrobných zariadení - ceny a odhady motorových vozidiel - ceny a odhady leteckej techniky - ceny a odhady pre veci hnuteľné -strojárstvo: -posudzovanie technického stavu strojov.

Súdny znalec - ekonomika, špecializácia na strojárstvo, odhady cien majetku a odhady škôd na technických a technologických zariadeniach

Súdny znalec: - oceňovanie motorových vozidiel.

Manikúra, pedikúra. Školiace stredisko. Predaj materiálu. Služby súdneho znalca v odbore.

Prevádzka poisťovacej a znaleckej kancelárie.

Geodetické práce: - geometrické plány - vytyčovanie vlastníckych hraníc pozemkov - mapové podklady - inžinierska geodézia (napr. vytyčovanie základov budov). Znalecké posudky: -odhady cien pozemkov a porastov.

Projekcia: -priemyselné, občianske stavby, technické siete -prieskumné a prípravné práce -geodetické zameranie stavby -spracovanie architektonicko-stavebné projektovej dokumentácie -odhady a oceňovanie nehnuteľností.