Regionálne noviny, týždenníky, periodické časopisy a magazíny, denná tlač, časopisy pre deti, spravodajstvo, odborné magazíny a ďalšie tlačoviny - to všetko sú noviny a časopisy, ktoré sú vyrábané pomocou ofsetovej, digitálnej či veľkoformátovej tlače.

Spoločnosť Komunikačná technika spol.s r.o. prevádzkuje nakladateľstvo a vydavateľstvo odborných kníh a časopisov z oblasti elektrotechniky, telekomunikácií, zdravotníctva, ICT a technológiách všeobecne. V našom širokom produktovom portfóliu nájdete aj literatúru pre voľný čas. Kľúčovým produktom vydavateľstva je odborný mesačník Sdělovací ...

Skateboardový internetový magazín SKATEROCK.CZ

VLTAVA LABE MEDIA a.s. je vydavateľstvo, ktoré vydáva 70 regionálnych mutácií Denníku, 70 regionálnych týždenníkov a 15 časopisov. Je právnym nástupcom spoločností VLTAVA-LABE-PRESS, a.s., a Astrosat Media s.r.o., dvoch vydavateľstvo pôsobiacich na slovenskom mediálnom trhu, najmä v oblasti tlačených médií, od roku 1992.

Vydavateľská skupina VLTAVA-LABE-PRESS, a.s. (VLP) vydáva celkom 94 regionálnych titulov. Patrí medzi ne 67 regionálnych denníkov združených v inzertnej sieti VLP TOTAL, 18 týždenníkov, ktoré sú 1 krát týždenne súčasťou príslušného regionálneho denníka a 9 úplne samostatných týždenníkov.

Vydavateľstvo - Turistický informačný magazín TIM do mobilného telefónu.

Vydavateľstvo, server - časopis venovaný behaniu.

Služby: - kontrola kvality distribúcie tlačovín v teréne vo všetkých krajoch ČR a SR - mystery shopping - výskumná činnosť v teréne

Vydavateľstvo: - časopis FARMATERAPIA, FARMAEKONOMIKA

Vydavateľstvo: - odborné, lokálne časopisy.

Vydavateľstvo: - religionistický časopis Dingir.

Vydavateľstvo: - odborný dvojmesačník SECURITY magazín.

Vydavateľstvo: - časopis Dáma - magazín Hodinky.

Redakcia: - internetový magazín Žena-in.cz

Vydavateľstvo - časopis Plastic Planet pre modelárov.

Redakcia, vydavateľstvo: - odborný časopis Medicína a umenie.

Časopis pre elektroniky a rádioamatérov