Regionálne noviny, týždenníky, periodické časopisy a magazíny, denná tlač, časopisy pre deti, spravodajstvo, odborné magazíny a ďalšie tlačoviny - to všetko sú noviny a časopisy, ktoré sú vyrábané pomocou ofsetovej, digitálnej či veľkoformátovej tlače.

Tvorba, výroba: -noviny -krížovky. -osemsmerovky. -rébusy.

Reklamná agentúra Vydavateľstvo - regionálne noviny LIBERECKÉ LISTY

Vydávanie časopisov o hudbe. Prevádzkovanie hudobného portálu

Vydavateľstvo, tlač časopisov a magazínov pre deti.

Dovoz talianskych časopisov pre módu

Výroba modelov, makiet a prototypov. Návrh interiérov a reklamných komponentov. Výroba rekvizít a dekorácií pre TV.

Direct mailing Distribúcia - letáky - noviny - časopisy - reklamné tlačoviny.

Vydavateľstvo, e-shop - časopis REVOLVER REVUE - knihy

Vydavateľstvo TIGIS spol. s r.o. vydáva časopisy pre lekársku odbornú verejnosť a edukačné časopisy pre verejnosť. Máme vlastné grafické štúdio s kompletným technickým vybavením na scan, zlom a osvit. Od roku 2001 máme vlastnú tlačiareň s kompletne vybavenou knihárňou a tlačíme nonstop.

-Vydavateľské činnosti, polygrafická výroba, knihárske a kopírovacie práce -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a ...

Služby: -kompletácia a distribúcia tlače a zásielok -tlač -balenie

Vydavateľstvo - nezávislé vydavateľstvo - vydávanie časopisov

Online marketing -poskytovanie webhostingu -tvorba webových stránok a webovými prácami všeobecne (e-shopy, redakčné systémy, programovanie a kódovanie) -grafické práce (dizajn, logá, vizitky, korporátna identita) IT služby.

Organizujeme výstavy, venujeme sa investíciám vo svete umenia. Poradíme, ako si vybrať správneho partnera v umení, pre Vašu investíciu.

-Vydavateľské činnosti, polygrafická výroba, knihárske a kopírovacie práce -Veľkoobchod a maloobchod -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Sprostredkovanie obchodu a služieb