Kiná, divadlá, spoločenské udalosti, ale aj zábavné podniky, bary či kluby sú tou najjednoduchšou možnosťou, ako si užiť zábavu aj kultúru. Vyberte si podnik a neváhajte ho navštíviť, prípadne zakúpte svoje vlastné vybavenie a usporiadajte vlastnú zábavu.

Detská herňa a kaviareň. Krúžky a kurzy pre deti i dospelých. Stráženie detí vo veku 1 - 7 rokov Každý deň už od 8.00 do 12.00hod. či podľa potreby aj v popoludňajších hodinách. Možno individuálna dohoda. Výučba jazykov. Prímestské tábory. Cvičenie pre deti.

Internetovú galériu umenia prevádzkuje spoločnosť ARTDEM s.r.o. so sídlom v Brne. Na portáli nájdete diela od rôznych autorov.

Southeast Productions s.r.o. je produkčná a postprodukčná spoločnosť zaoberajúca sa videoprodukciou, 3D animáciami, UAV a produktovými a reklamnými fotografiami.

Internetový časopis pre fanúšikov dračích lodí aktuálne informácie zo sveta dračích lodí

predaj - knihy - beletrie - duchovné a ekonomická literatúra predaj - kultúrne časopisy.

Spoločnosť Reeve s.r.o. so sídlom v Brne sa zameriava na event marketing a promotion akcie. Zabezpečujeme spoľahlivú produkciu a originálne grafickú tvorbu pre širokú škálu klientov.

Firma realizuje známej únikové hry v Brne, ktoré môžete využiť ako príležitosť pre stmelenie firemného a školského kolektívu, rozlúčky či príjemne strávený čas s rodinou. Vyskúšajte únikovky Precrime, kukučie hniezdo, Dedičstvo a Labyrint. K dispozícii sú aj darčekové poukazy na zakúpenie.

Moravské zemské múzeum, druhá najväčšia a zároveň druhá najstaršia múzejná inštitúcia v SR, bolo založené v júli 1817 cisárskym dekrétom Františka I. Vo svojich zbierkach uchováva cez 6 miliónov predmetov, ktoré predstavujú cenný materiál z odborov prírodných a spoločenských vied. Okrem profiláciou a vedecko výskumné práce organizuje múzeum ...

múzeum: -Stále expozície Moravského zemského múzea. Pamätník Leoša Janáčka: -expozice Život a dielo Leoša Janáčka.

Múzeum. Expozícia o najstarších dejinách osídlenia Moravy aj celého európskeho kontinentu je tvorená 3 základnými celky: -prvé celok -Morava lovcov a zberačov -Nejstarší umenie Európy -Paleolitické technológie -druhý celok -Genetika vo vývoji človeka -Příběh ľudského rodu -představení správanie a života človeku ...

Múzeum mesta Brna: Dietrichsteinský palác.

-Velkoobchod a maloobchod Poskytovanie telovýchovných a športových služieb v oblasti kickboxe

Spoločenské centrum: -koncentry -divadelní predstavenie -zábavné relácie. kurzy: -hudební, pohybové -jazykové (angličtina, nemčina). Prenájom sál: -VZDELÁVANIE SÚVISIACE -podnikové akcie.

Videonatáčení. Výroba dokumentárnych relácií.

Agentúra Zvukar.eu: - ozvučenie, scénické aj plošné osvetlenie, stavba pódií, videoprojekcie, lasershow, zabezpečenie diskžokeje a umelcov.

Interiérový dizajn: - asistencia, konzultácie, realizácia - spracovanie návrhu

Detský park a kaviareň zábavkami. Prímestské tábory.

činnosť: - propagácia a organizovanie výmenných akcií v oblasti umenia, kultúry, obchodu a cestovného ruchu medzi Talianskom a Českou republikou - organizovanie kultúrnych podujatí, výstav - umelecké kurzy

Firma WESP s.r.o. z Brna sa zaoberá Videoprodukce. Vykonáva natáčania: - firemné, produktová video - medailóniky, náborové záležitosti

Zábavné programy a akcie pre deti, divadelné predstavenia, karnevaly, detské dni, narodeninové oslavy, detské párty a ešte oveľa viac pre Vás pripraví a zrealizuje Petra Klímová - Divadlo pikle. Sídlime v Brne na adrese Náplavka 657/2. Služby, realizácia: - zábavné programy a podujatia pre deti - karnevaly - detské dni - narodeninové ...

Grafika, Branding, Design, DTP, Ilustrácie, Logá, Marketing, Médiá, Obaly, Reklama, Tlačoviny, UI, UX, Weby Fotografia, Fotografie architektúry, Produktová fotografie

Profesionálne hudobná skupina Marbo zastúpená hudobné agentúrou Marbo, pôsobiaca na celom území Slovenskej republiky, Vám ponúka širokú škálu hudobných produkcií.