Kiná, divadlá, spoločenské udalosti, ale aj zábavné podniky, bary či kluby sú tou najjednoduchšou možnosťou, ako si užiť zábavu aj kultúru. Vyberte si podnik a neváhajte ho navštíviť, prípadne zakúpte svoje vlastné vybavenie a usporiadajte vlastnú zábavu.

Služby: - tvorba výukových videorelácií pre autoškoly a širokú motoristickú verejnosť

Sme videoprodukčná firma. Sme schopní zaistiť všetko od tvorby scenára na mieru, natočenie videa, jeho strih a postprodukciu, 2D aj 3D animáciu až po tvorbu audio stopy vrátane profesionálneho dabingu. Máme skúsenosti s tvorbou reklám pre TV a kiná nielen v SR, ale napríklad aj v Kanade alebo USA.

Pekárstvo, cukrárstvo Hostinská činnosť -Vydavateľské a nakladateľské činnosti -Maloobchod prevádzkovaný mimo riadnej prevádzky -Veľkoobchod -Činnosť podnikateľských, finančných a ekonomických poradcov -Organizovanie odborných kurzov, školení a iných vzdelávacích akcií vrátane lektorskej činnosti -Organizovanie výstav, prehliadok a ...

Detská herňa Stonožka -pre deti od 0 do cca 6 rokov v sprievode rodičov, či inej dospelej osoby.

Detská herňa s kaviarňou a batoliacim kútikom Topolino. Pre najmenšie deti je pripravená zvlášť herná miestnosť, kde sa môžu v pokoji a bezpečí hrať na vyvýšenej izolovanej podlahe. Stráženie detí. Kaviareň.

Detská kaviareň. Nefajčiarska kaviareň s herňou (detskými kútikmi). Free Wi-fi, prebaľovací pult, mikrovlná rúra (pre ohriatie príkrmov pre deti) a vysoké kŕmiace stoličky.

Reklamná, usporiadateľská a organizačná agentúra - organizovanie plesov, večierkov, vystúpení, PR servis, promotion akcií a kampaní.

Tanečné štúdio - spoločenský tanec - latinsko - americké tanca - dance - aerobic - tanec s hviezdami.

Výroba - reklamné práce (reklama). Výroba a popis autoplachiet (autoplachty). Plachty, bannery, sieťoviny. Popis, potlač automobilov (vozidiel). Billboardy, cedule, pútače. Reklamné stojany (áčka). Fóliové nápisy. Sieťotlač - samolepky, etikety. Veľtržná expozícia - stánky na kľúč. Veľkoplošná ...

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Vydavateľské činnosti, polygrafická výroba, knihárske a kopírovacie práce -Prevádzkovanie kultúrnych, kultúrno-vzdelávacích a zábavných zariadení, organizovanie kultúrnych produkcií, ...

Herne pre deti, prímestské tábory, stráženie detí, organizovanie detských osláv.

Produkcia na kľúč. -zaistenie umelcov (DJs, moderátori, známe osobnosti, kapely, modelky, hostesky, go-go tanečníkov, pre daný typ akcie -zaistenie odborného personálu (zvukár, osvetľovač, technický support -technické zabezpečenie akcie po stránke zvukovej, svetelnej či audiovizuálnej aparatúry (sound systém, svetelný park, projekcia, laser,

Cvičenie na Power Plate. služby profesionálneho trénera.

Kompletný firemný jazykový servis na kľúč. Výučba anglického, španielskeho, francúzskeho a nemeckého jazyka pre zamestnancov. Komunikácia v odbornom jazyku. Znalosť gramatiky. Produkcia spoločenských akcií, zariaďovania a projekcie. Fotografovanie mamičiek, bábätiek a budúcich modeliek.

Grafické štúdio - corporate design, logá - grafické manuály, propagačné materiály Tvorba - www stránky webdesign Fotografovanie - svadobné fotografie Brno a okolie - produktová fotografia - reportážne fotografie úpravy, retuše a montáže fotografií Strih a editácia videa, DVD authoring.

Rádio. Súkromná rozhlasová stanica (FM 103).

Eventová a cateringová spoločnosť. Zaistenie: - ucelené služby na mieru, vrátane zabezpečenia priestorov, programové skladby, techniky, obsluhy, občerstvenia, nápojov: - rauty, firemné večierky, recepcia, gala večery, garden party, konferencie, módne prehliadky, svadby, narodeninové oslavy, tanečná párty.