Kiná, divadlá, spoločenské udalosti, ale aj zábavné podniky, bary či kluby sú tou najjednoduchšou možnosťou, ako si užiť zábavu aj kultúru. Vyberte si podnik a neváhajte ho navštíviť, prípadne zakúpte svoje vlastné vybavenie a usporiadajte vlastnú zábavu.

Prenájom - závodné automobily Vyhliadkové lety MOTORISTICKÝ šport organizovania - školy šmyku - akcie PRE skupiny aj jednotlivcov Okruhová závodná škola Zaistenie (pre kultúrne, spoločenské a firemné akcie) - hostesky - modelky - fotomodelky - promotérky.

Predaj - knihy, časopisy, noviny, prevádzka galérie.

Kultúrne centrum, prenájom priestorov: - organizovanie kultúrnych podujatí, seminárov, koncertov, divadla....

Produkčná spoločnosť zameraná na výrobu videorelácií, audiovizuálnych prezentácií a multimediálnych CD titulov. Prenájom: - kamerová a prezenčná technika.

Hudobná skupina SIXTIES. Hráme akustickú hudbu v štýle country, folk, pop aj rock.

-Veľkoobchod a maloobchod -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce -Reklamná činnosť, marketing, ...

Organizovanie: -medzinárodný festival slovenského folklóru.

Vydavateľstvo - časopisy a noviny cestovanie, dom, byt a záhrada, ekonómia, rodina a deti, šport, zdravie. Knihy histórie, hobby, ekológia, detské, kuchárky - katalógy.

E-shop - hudobné CD - materiál na výrobu odevov - odborná literatúra - odevy - odevné doplnky - historické sklo Požičovňa - kostýmy Organizovanie - umelecké vystúpenie - šerm (renesancia, gotika, baroko, rokoko, ...) - tanec (moderný, klasický, orientálny, ...) - hostesky - mažoretky - ohňová show, ...

Súbor bulharských ľudových tancov.

Vydávanie - časopis pre predškolákov.

Ponúka - tanečné kurzy pre deti a juniorov, letné tanečné semináre, šitie - tanečné kostýmy.