Poľnohospodárstvo vyžaduje okrem prírodných a umelých hnojív a prípravkov aj vhodnú techniku, teda traktory, postrekovače, zberovú techniku, prípravky a ďalšie. V rámci lesníctva sú potrebné lesné sadenice a poľovnícka či lesnícka technika.

Pestovanie sadeníc vínnej révy: - e-shop - veľkoobchod. Výroba vína. Prevádzkareň a osobný odber sadeníc: Lipová 786 691 02 Veľké Bielovice

Pestovanie: - ovocie: - jahody - jablká - broskyne, slivky, čerešne.

Rastlinná výroba plodín pšenice, kukurice, jačmeň a repka.

Výroba a predaj: -brikety na kúrenie z obnoviteľných zdrojov, peletky. Poľnohospodárska výroba: -pšenica, jačmeň, repka, kukurica, slnečnica -ovocie - broskyne, marhule -vinná réva. Služby: -fitness centrum Kyjov. Muštáreň: - Buchlovice 882, spracovanie ovocia. Prevádzkareň: -Nechvalín 151.

predaj: -hrnkové, rezané a izbové kvety, balkónovky, trvalky, letničky, liečivky ad.

Záhradníctvo, pestovanie, predaj: - mäsožravé rastliny E-shop: - biodekorácia - kvietky z lyka - sušené rastliny - stuhy - dekorácia z mora...atď.

Poľnohospodárska prvovýroba so zameraním na pestovanie konzumných zemiakov a čučoriedok, ako pre koncových zákazníkov, tak veľkosklady. S možnosťou vlastného rozvozu tovaru.

Záhradníctvo. Maloobchod, predaj: - okenné a balkónové kvety - letničky, muškáty, verbeny - chryzantény - trvalky - skalničky - výsadba kvetináčov balkónovými rastlinami - okrasné dreviny - substráty - hnojivá a pod.