Poľnohospodárstvo vyžaduje okrem prírodných a umelých hnojív a prípravkov aj vhodnú techniku, teda traktory, postrekovače, zberovú techniku, prípravky a ďalšie. V rámci lesníctva sú potrebné lesné sadenice a poľovnícka či lesnícka technika.

Veľkoobchod, distribúcia: -veterinárne, humánne lieky, biopreparáty -zdravotnícky materiál, pomôcky -kŕmenie pre domáce zvieratá -chovateľské potreby -vybrané potravinárske, drogistické tovaru. Výroba: -krmivá pre psov CALIBRA-kompletné krmivá pre psov z hydinového a jahňacieho mäsa. Starostlivo vybrané suroviny použité na výrobu ...

Predstavujeme Vám firmu KVATRO-EKOSTATEK, spol. s r.o., ktorá sa zaoberá chovom a predajom koní a chovom mäsového dobytka. Predávame tiež ekologické lúčne seno. K chovu využívame rozsiahlych pasienkov a čistého prostredia v okolí Bielych Karpát. Špecializujeme sa na športové kone moderných svetových línií na podklade hannoverskej a Holštajnska ...

Výroba, predaj: -osivo, sadivo poľných plodín českého i zahraničného pôvodu -obilniny, strukoviny, olejniny, okopaniny, krmoviny -široký sortiment hybridov kukuríc -množenie tráv pre zahraničných partnerov -vývoz osiva horčice, zväzenky, vikvy a ďatelina. Služby: -bezplatná poradenská činnosť.

Predaj záhradkárskeho, chovateľského a vinárskeho sortimentu.

- Pestovanie plodín iných ako trvalých - Živočíšna a rastlinná bioprodukcia

Záhradnícke centrum. Záhradníctvo. Maloobchod, květiny- rezané,, letničky, trvalky, kríky, okrasné stromčeky, záhradnícke vybavenie, dekorácie, náradie, postreky, hnojivá, hrantíky, kŕmenie pre zvieratá, jazierkové ryby. Kvetinové väzby, výzdoba slávnostných tabúľ. Prodejna- bývalý areál ZD.

Poľnohospodárske družstvo: - rastlinná výroba - pestovanie potravinárskej pšenice, sladovníckeho jačmeňa, kukurice na zrno, lucerny, slnečnice, prosa, horčica a zväzenky.

Poľnohospodárske obchodné družstvo Drnovice. -živočišná -Rastlinné Výroba, predaj: -pšenice kŕmna -řepka ozimná -mák -Máš hovädzie -kuřice chovné -těsnící pásky eleskop -vazáky z oceľového lana. Doprava nákladná.