Geometrické plány, vytýčenie hraníc pozemku a základov stavby, zameranie prípojok inžinierskych sietí, dokumentácia realizácie a pred-projekčné zameranie pozemku. Bez týchto dôležitých geodetických a geologických služieb sa nezaobíde takmer žiadna stavba.

Zememeračské práce: -geodetické práce -polohopisné a výškopisné merania nehnuteľnosti -geometrické plány -meranie GIS. Znalec z odboru geodézie a kartografie. ISO 9001.

Geologické, hydrogeologické a inžinierskogeologické práce.

Likvidácia ekologických havárií - geoekologické prieskumy, monitorovacie systémy. Sanačné práce podzemnej aj povrchovej vody a zeminy pri kontaminácii. Hlboké vrty - studne, vrty pre tepelné čerpadlá. Zemné práce.

Výkon zememeračských činností Geodetické práce. Inžinierska geodézia. Komplexné služby v oblastiach katastra nehnuteľností a inžinierskej geodézie.

Projektová činnosť vo výstavbe. Realitná činnosť.

Kresličské práce a projektovanie pozemných stavieb či rekonštrukcií.

Administrácia Ekonomika Management Nehnuteľnosti Spoločnosti Zaistenie právnych služieb

Geologické práce. Inžiniersko-geologické prieskumy a sanačné opatrenia, zisťovanie stability územia.

Murárske práce Elektromontáže Elektrorevízia Maliarske práce Upratovacie práce

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Poskytovanie služieb pre rodinu a domácnosť

-geologický a geofyzikálny prieskum -hydrogeológia -korózny prieskum -kontrola vykonávania zlepšovania vlastností zemín -návrhy a kontrola injektáží zemín -diagnostika zaťaženia životného prostredia -diagnostika stavebných konštrukcií -meranie integrity pilot -georadarová diagnostika -servis trhacích prác -meranie bludných ...

Služby: -geodetické práce v odbore kataster nehnuteľností, geometrický plán (do 14 dní), vytýčenie hraníc pozemku, rozdelenie pozemku. Komplexné geodetické služby pri stavbe rodinného domu.

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení -Veľkoobchod a maloobchod -Prevádzkovanie kultúrnych, kultúrno-vzdelávacích a zábavných zariadení, organizovanie kultúrnych produkcií, zábav, výstav, veľtrhov, prehliadok, predajných ...

-Veľkoobchod a maloobchod -Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce

Architektonicko - projekčná kancelária. Architektúra, projekcia. -koncepčná príprava -štúdia, ekonomické súvahy -všetky stupne projektovej prípravy -zabezpečenie stanovísk dotknutých orgánov štátnej správy a správcovia inžinierskych sietí -vybavenie územného rozhodnutia, stavebného povolenia, zadania a prípravy stavby -autorský a ...

-Výroba potravinárskych a škrobárenských výrobkov -Výroba stavebných hmôt, porcelánových, keramických a sadrových výrobkov -Povrchové úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov -Poskytovanie služieb pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo, rybníkárstvo, lesníctvo a poľovníctvo -Chov zvierat a ich výcvik (s výnimkou živočíšnej výroby) -Výroba ...

Služby: -vyznačenie budovy v katastri nehnuteľností -rozdelenie pozemku -zmena hranice pozemku -vyznačenie vecného bremena -vyhotovenie overených kópií prvopisu geometrických plánov.

Geodetická kancelária. Všetky druhy zememeračských prác v katastri nehnuteľností, inžinierskej geodézii, mapovaní a tiež pri vykonávaní pozemkových úprav. Vyhotovenie geometrických plánov.

Sprostredkovateľské služby. Špecializovaný maloobchod. Dizajnérska návrhová činnosť. Výroba architektonických modelov. Projektovanie pozemných stavieb.

Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení.

Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti

Murárstvo Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Projektovanie elektrických zariadení -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Výroba elektronických súčiastok, elektrických zariadení a výroba a opravy ...

Stavebné posúdenie objektov Zameranie stavby Projektová dokumentácia Energetické audity Zaistenie financovania (vybavenie preklenovacieho úveru a pod.)