Geometrické plány, vytýčenie hraníc pozemku a základov stavby, zameranie prípojok inžinierskych sietí, dokumentácia realizácie a pred-projekčné zameranie pozemku. Bez týchto dôležitých geodetických a geologických služieb sa nezaobíde takmer žiadna stavba.

Telekomunikačné služby, informačné a databázové systémy či internetové aplikácie.

Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti

Geodézia. Práca: -geodetické. -zememeračské.

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie.

Geodetické práce - vytýčenie hraníc pozemku - vyznačenie vecného bremena, rozostavanej budovy, budov - doplnenie chotára o pozemok - vedenie doteraz v zjednodušenej evidencii - rozdelenie pozemku.

Poskytujeme produkty a služby predovšetkým v týchto oblastiach: hardvér, softvér, automatizácia, robotika, kybernetika.

Projektová činnosť vo výstavbe. Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie.

Výstavba bytových aj nebytových objektov na kľúč. Murárske, obkladačské, inštalatérske, maliarske, natieračské a stolárske práce.

Architektonické návrhy stavieb, architektonické a objemové štúdie, dokumentácia pre územné a stavebné konanie a dokumentácia pre vykonanie stavby včítane autorského dozoru. Návrhy a realizácia interiérov občianskych a obytných budov Celkové projektové spracovanie zákazky od štúdií až po technické riešenie detailov stavebných prác, konštrukcií a ...

Predaj -b ambusové oblečenie pre deti aj dospelých. Hebké, príjemné, vhodné aj pre atopikov, antibakteriálne a tepelne stabilné. Látkové plienky pre deti.

Dovážame sortiment pre novorodencov i deti vo veku do troch rokov. Predaj kvalitný dojčenský a detský tovar.

Spracovanie stavebných rozpočtov, položkových výkazov výmer, súpisov prác a cenových ponúk.

Ponúkame prácu traktorbagrom NH 110. Vykonávame búracie, demolačné a stavebné práce.

Poskytovanie služieb v oblasti inžinierskej geodézie. Ponúkame zhotovenie geometrických plánov, podkladov pre projekty. Vytyčovanie hraníc vrátane poradenstva.

Hydrogeológia, ekológia, sanácia. Práca, služby, prieskum, projekcia -súvisiace s ochranou podzemných vôd a horninového prostredia -riešenie sanácie znečistenia. Komplexné služby v odbore: -hydrogeológia -hydrochémia. Vyjadrenie k odberom a vypúšťaniu vôd. Kontrola nepriepustnosti nádrží a nádrží.

Všetky geodetické a zememerické práce, činnosť, služby. Geodézia v chotári, geodet. Geodézia v stavebníctve, investičnej výstavbe. Mapy a mapové podklady. Spracovanie, projektovanie pozemkových úprav, pozemkové úpravy. Vyhotovenie geometrických plánov, geometrické plány (rozdelenie, vymeriavanie pozemkov, pozemok, zameranie ...

Finančné poradenstvo, realitná činnosť, poistenie nehnuteľností. Spracovanie dát a oprava sietí, nazeranie do katastra nehnuteľnosti. Geodetické práce.Geodet. Vyhotovenie, zhotovenie geometrických plánov, geometrické plány: -rozdelenie pozemku -zmenu hranice pozemku -vyznačenie budovy alebo zmeny jej vonkajšieho obvodu -doplnenie ...

Vytvárame satelitný vyhľadávací systém záujmových bodov do GPS navigačných prístrojov.

Služby: - hydrogeologický prieskum prostých a minerálnych vôd vrátane jej ochrany - poradenstvo v oblasti balených vôd.

Geodetické práce: -špeciálna geodetické práce, skúsenosti s výstavbou železničných koridorov a diaľnic aj v zahraničí. Geometrické plány: -zameranie stavieb, delenie parciel, vecné bremená -vytýčenie hraníc -realizácia pozemkových úprav. Iné zememeračské práce: -polohopis, výškopis, sadanie stavieb, zameranie inžinierskych ...

Geometrické plány - vytyčovanie, geodetické práce.