Rozhodli ste sa pre sadrokartón? Využite sadrokartonárske práce zahŕňajúce podhľady jednoducho opláštené, priečky obojstranne opláštené, podkrovie a predsadené steny. Súčasťou služieb je aj maľovanie a nátery sadrokartónu, vloženie izolácie a fólie.

Služby: -zámočníctvo výroba, montáž. Dodávka, montáž, predaj: -sadrokartóny podhľady, priečky, pôdne vstavby -minerálne podhľady -lamelové opláštenie a zatepľovanie budov.

Spoločnosť MM realizácia sídliaca v Třebíči sa už viac ako 20 rokov zaoberá kompletnou výstavbou a rekonštrukciou bytov a rodinných domov a tiež zemnými prácami. Vďaka spolupráci s partnerskou projekčnou kanceláriou PP Ateliér sme schopní svojim zákazníkom zaistiť všetko od vybavenie stavebného povolenia až po finálnu realizáciu stavby. Ku každej ...

Spoločnosť elmont-invest montáže s.r.o. sa zameriava na elektromontáže, revízie elektrických zariadení a na montáže sadrokartónových šácht a stien.

Murárstvo Kafka prevádzkovanej pánom Ľubošom Kafkom vykonáva stavebné úpravy, murárske práce, rekonštrukcie kúpeľní, obklady a tiež sadrokartonárske práce. Firma sa nachádza v meste Třebíč na adrese Mládežnícka 1008/9. Stavebná činnosť, práce: - murárske práce - stavebné úpravy - rekonštrukcia kúpelní - sadrokartonárske práce - obkladačské ...

Stavebná firma. služby: - vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie - rekonštrukcia, modernizácia - výstavba rodinné domy, dom, byty - kompletná práca v stavebníctve. práca: - murárske - obkladačské - maliarske - zemné, výkopové práce - sadrokartónové - klampiarske - pokrývačské - demolačné - vzduchotechnické, ...

Práca: -murárske, stavebné -stavby na kľúč -novostavby, rekonštrukcie a prestavby -rekonštrukcia-bytové jadrá -sadrokartóny -izolačné a izolátorské -dlaždičské, dlažby -obkladačské, obklady -izolačná -fasády -ZTI (zdravotne-technická inštalácia) -klampiarske práce -pokrývačské práce -vodoinštalačná práca ...

Kompletné stavebné práce pre svojich zákazníkov v rámci celej Českej republiky poskytuje spoločnosť Alvito WAY s.r.o. Naša firma sa v rámci svojej podnikateľskej činnosti zameriava na poskytovanie služieb v oblasti pozemných stavieb a rekonštrukcií. Vykonávame stavbu domov na kľúč, rekonštrukcie domov, bytov a tiež kúpeľní. Ďalej realizujeme ...

Kompletné murárske práce od opráv po stavbu nových domov. vykonávame: - rekonštrukciu domov, bytov a bytových jadier - murárske práce - maliarske práce, tapetovanie - betónovanie podláh - montáž sadrokartónových konštrukcií a kazetových stropov - elektroinštalácie, Inštalačné práce - zatepľovanie domov a nátery fasád

služby: -truhlářství, podlahárstvo -vodoinstalatérské a murárske práce -sadrokartonářské práce.

Rekonštrukcia domov, bytov a bytových jadier v Třebíči a okolí. Sadrokartonárske práce - zníženie stropu, predel miestnosti a pod. Strojné štukové omietky, obkladačské práce, murovanie a omietanie. Hydroizolácia stavieb a stavebných konštrukcií.

ubytovanie -dvoulůžkové a trojlôžkové izby s individuálnym sociálnym zariadením -kapacita 41 lôžok -ubytovna. Práca, stavebné, montážne a dodávateľská spoločnosť: -oceľové konštrukcia -zámečnické výrobky -světlíky.

Josef Bernatík vykonáva murárske práce, obklady aj dlažby a prevažne rekonštrukcia bytového jadra, založenie stavby či sadrokartonárskej práce.

Spoločnosť Ladislav Uhlíř vykonáva sadrokartonárske práce, omietky, obkladačské a dlaždičské práce, rekonštrukcie, fasády, maliarske práce, základové dosky, demolácie. Činnosť: - sadrokartonárske práce - omietky - zámková dlažba - obklady, dlažby - rekonštrukcia bytových jadier - murárske práce - fasády - maliarske práce - základové ...

Stavby Chalupa s.r.o. sa zameriava na stavebné práce, sadrokartóny, omietky, fasády, zateplenie, podlahy, obklady a zemné a výkopové práce.

Naša spoločnosť MJV Group s.r.o. - Marian Vildomec sídliaca v okrese Žďár nad Sázavou sa zaoberá predovšetkým stavebnými prácami. Svojim zákazníkom ponúkame komplexné rekonštrukcie bytov a rodinných domov a ďalej tiež sadrokartonárske práce, pokládku dlažieb a obkladov, realizáciu fasád a ďalšie stavebné činnosť. V prípade, že máte záujem o ...

Sme stavebná firma špecializujúca sa na sadrokartóny a drevené stavby. Robíme minerálne podhľady, ale aj podkrovné vstavby a všetko čo je spojené so suchou výstavbou. Služby ponúkame v Prahe, Stredočeskom kraji a na Vysočine.

Josef Dvořáček sa zameriava na stavebné a murárske práce, vykonáva stavby a rekonštrukcie domov, obklady, sadrokartóny, izoláciu a mnoho ďalšieho.

Luboš Kadlec sa zameriava na murárske práce, montáž sadrokartónu, zatepľovanie domov, výrobu drevených schodísk a dverí, obklady, dlažby a plávajúce podlahy.

Stanislav Stupka sa špecializuje na montáž sadrokartónov a priečok as tým súvisiace murárske činnosti.

Pavel Jambor sa zameriava na stavebné, maliarske a murárske práce, rekonštrukcie, stavbu sadrokártónov a výstavby domov na kľúč.

Petr Kolouch sa zameriava na stavebné, murárske, izolačné práce, montáže sadrokartónov, pokládku dlažieb a dodávku stavebného materiálu.