Rozhodli ste sa pre sadrokartón? Využite sadrokartonárske práce zahŕňajúce podhľady jednoducho opláštené, priečky obojstranne opláštené, podkrovie a predsadené steny. Súčasťou služieb je aj maľovanie a nátery sadrokartónu, vloženie izolácie a fólie.

Roman Rosecký sa zameriava na murárske práce, opravy bytových jadier, sadrokartóny, zateplenie a obklady.

Zatepľovanie Sadrokartóny Obkladačské práce Murárske práce

Sadrokartonárske práce Obkladačské práce - vonkajšie dlažby Stavebná firma Murárske práce

Martin Laštůvka prevádzkuje stavebnú firmu so zameraním na stavby a rekonštrukcie domov, obkladačské a sadrokartonárske práce a zateplenie fasád.

Medzi činnosti Milana Coufala sa radí montáž sadrokartónu, inštalácia atypických podhľadov a svetelných rámp a návrh a montáž požiarnych sádrokartónových systémov.

Zatepľovacie fasády Sadrokartóny Obklady a dlažby Stavebná činnosť - rodinné domčeky na kľúč Krby

Sadrokartonárske práce Obkladačské práce Murárske práce

Služby: -čalúnnictvo, -stavebné práce, -sadrokartón, -rekonštrukcia bytových jadier na kľúč.

Služby: -konzultácia v odbore sadrokartónovej výstavby -kompletný návrh a riešenie stavby -dodávky technológie -realizáciu stavby.

Hydroizolácia plochých striech: -asfaltové modifikované pásy -stierkové hmoty -lokálne opravy strešných plášťov -zatepľovanie plochých striech. Nátery plechových striech. Zatepľovanie fasád. Stavebná izolácia. Rekonštrukcia: -terasy -balkóny. Práca: -murárske -sadrokartón. Predaj: -fasádne farby -náterové hmoty vonkajšie ...

Vykonáva: -stavby na kľúč vrátane projektovej dokumentácia -rekonštrukcia -montáž-sadrokartóny, podkrovné vstavby -zatepľovanie budov, fasády -všetky obklady, dlažby -všetky práce vodoinštalačnej, elektroinštalačné, kúrenárske -montáž zabezpečovacej techniky-alarmy kamerové systémy, domáce telefóny -murované bytové jadrá ...

Vykonávame: -tesárske práce -pokrývačské práce -klampiarske práce -sadrokartonárske práce -montáže strešných okien.

Montáž: -sadrokartón -suchých stavieb -pokrývačstvo.

Práca: -vodoinštalačný -kúrenie -sadrokartóny -zatepľovanie budov -stavebné práce (súvisiace s odborom) -rekonštrukcia kúpeľní -maliarske práce -elektroinštalácia Dodávka a montáž solárnych systémov.

Stavebná firma -bytové a nebytové interiéry -sadrokartónové konštrukcie -pôdne vstavby -obklady a dlažby -zateplenie fasád -rekonštrukcia strešných plášťov a bytových jadier. - pokladanie obkladov a dlažieb.

H-mont Ponúka práce: -zatepľovanie fasád -nátery fasád -maľby interiéru -využitie vysokotlakového nástreku "AIRLESS" (výrobné haly, garáže) -sanačné systémy -proti plesňové systémy -drobné stavebné úpravy -sadrokartonárske práce, obkladačské práce.

Široký sortiment suchej výstavby, tepelnej izolácie Orsil, Isover. Montážna činnosť a stavebná činnosť. Montážne práce: -v oblasti sadrokartónov a minerálnych podhľadov Kompletná dodávka: -drevostavby na kľúč. Spracovanie: -cenové ponuky. Autodoprava. Stavebniny. Stavby na kľúč. Zateplenie fasád. Pokrývanie ...

Podbitie striech palubovkami - v zozname SOD a zozname odborných dodávateľov v programe ZELENÁ ÚSPORÁM Kompletné zateplenie budov - fasády BAUMIT, WEBER - v zozname SOD a zozname odborných dodávateľov v programe ZELENÁ ÚSPORÁM Pôdne vstavby - podhľady - priečky - všetky sadrokartónové konštrukcie v drevostavbách - minerálne a kazetové ...

Nákladná doprava Opravy vozidiel a stavebných strojov Pozemné stavby Zemné a žeriavnícke práce Požičovňa Bazár

Práca: - murárske - sadrokatonárske - rekonštrukcia kúpeľní - zatepľovanie fasád - pokládka zámkovej dlažby

Murárstvo, murárske práce - rekonštrukcia a prestavby - sadrokartonárske práce - obkladačské práce - základové dosky.

Martin Trojan sa zameriava na murárske práce, robí rekonštrukcie bytov a kúpeľní, ďalej na sadrokartonárstvo, kúrenárstvo a inštalatérstvo.

Sadrokartónové konštrukcie. Zameriavame sa na montáž sadrokartónov, minerálnych, akustických podhľadov, priečok, zateplenie fasád, tepelné, protihlukové izolácie, požiarne odolné konštrukcie s doložením certifikátov, strešné okná, svetlovody, podlahy, dvere, prevetrávané fasádne systémy. Sme v zozname dodávateľov nová zelená ...

Stavebná činnosť - rekonštrukcia kúpeľní - murárske práce - sadrokartonárske práce - pokrývačské a klampiarske práce.

Služby: -montážne práce -suché stavby -sadrokartóny, minerálne podhľady, podlahy, palubkové obklady, sadrovláknité podlahy. -Murárstvo, obklady, dlažby. Montáž: -obklady a podhľady. -strešné okná - Velux -doplnky.