Rozhodli ste sa pre sadrokartón? Využite sadrokartonárske práce zahŕňajúce podhľady jednoducho opláštené, priečky obojstranne opláštené, podkrovie a predsadené steny. Súčasťou služieb je aj maľovanie a nátery sadrokartónu, vloženie izolácie a fólie.

Práca, dodávka, montáž: -drobné stavebné práce -montáž ponúkaného sadrokartónu. -striekaná penová izolácia, tepelná izolácia Veľkoobchod, predaj: -stropné podhľady ROCKFON minerálne, zatepľovacie a akustické.

Stavebná činnosť, práca, výstavba: - rodinné domy - zatepľovanie - strechy - zemné práce - kúpeľne, bytové jadrá - sadrokartonárske práce

Podlahárske a sadrokartonárske práce - pokládka a rekonštrukcia podlahy.

Realizácia rekonštrukcie bytu, interiérov: - kúpeľne, bytové jadrá, kuchyne a kompletné renovácie bytov. - rekonštrukcia bytu nielen v paneláku - rekonštrukcia rodinného domu, prístavby - podkrovné vstavby podkrovia - prestavby a rekonštrukcia bytového jadra - rekonštrukcia kúpeľní a toaliet - kuchyňa na mieru vrátane montáže a ...

Služby: - rekonštrukcia bytových a panelových domov - zatepľovanie rodinných domov - stavby rodinných a bytových domov a priemyselných stavieb na kľúč - rekonštrukcia balkónov a lodžií - vykonávame strojné a klasické omietky, fasády, obklady, dlažby - rekonštrukcia bytových jadier - konštrukcia zo sadrokartónu - ostatné stavebné práce.