Zháňate novú kuchynskú linku či vstavaný nábytok? Stolárska činnosť zahŕňa výrobu nábytku do domácnosti na mieru. Súčasťou služieb stolárov sú aj konzultácie, poradenstvo, zameranie priestoru, návrh riešenia, výroba, dodávka domov a kompletná montáž.

Stolárstvo Snežné s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu z masívneho dreva, spoločnosť vyrába dvere, okná, obklady, postele, schody a mnoho ďalšieho.

Stolárstvo Körber s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu z masívu pre jednotlivcov i firmy. Vyrába dvere, zárubne, postele, stoličky, stoly, záhradný nábytok a mnoho ďalšieho.

Tomáš Simonides prevádzkuje stolársku dielňu a vyrába nábytok na mieru pre zákazníkov aj firmy. Spoločne s výrobou poskytujú aj služby montáže, opráv nábytku a výrobu a montáž záhradných konštrukcií a nábytku.

Miroslav Peichl sa zameriava na výrobu nábytku, stolárske a podlahárske práce.

Valter Strecha sa zameriava na zákazkovú výrobu a reštaurovanie nábytku a na ďalšie stolárske práce.

Služby: -projekčná činnosť stavebná -dodávka kompletnej stavby -dodávka kompletné interiéry -urbanistické a architektonické štúdie -návrhy -projektové práce. Stolárska výroba: -interiéry. Vybavenie: -veľkokuchyňa -reštaurácia -potravinárske predajne -potravinárske výrobne.

Ponúkame: -príjemné posedenie v nefajčiarskej krčmičke -salónik pre organizovanie vašich rodinných osláv do kapacity 30 osôb -nápoje -teplé domáce špeciality, zmrzlinové poháre -letné posedenie na záhrade s kútikom pre deti -stála výstava grafiky a fotografií žďárských výtvarníkov, letecké pohľady na blízke okolie -stála výstava výrobkov ...

Služby: -čalúnické. Zákazková výroba: -nábytok.

Výroba špaletové, kastlová, zdvojené okná -euro 68 -exteriérové, interiérové dvere -kuchyňské linky -nábytok -truhlářská výroba -truhlářství

Michal Landa sa zameriava na stolárske práce, výrobu kuchynských liniek a vstavaných skríň.

Henrich Sádovský sa zameriava na výrobu nábytku, doplnkov, drevených sôch a obrazov.

JLS Construct, s.r.o. sa zameriava na projekčnú a stavebnú činnosť, zámočnícke, klampiarske, stolárske a upratovacie práce,

predaj: -výhradní zastopení SAPELI -Dvere, zárubne -schodiště - montáž, sprostredkovanie -podlahy.

Stolárske práce, výroba - kuchyňa - vstavané skrine - nábytok do bytov aj kancelárií - interiéry -detské izby -obývacie steny.

Práca: -stolárske, stolárstvo. -tesárske, tesárstvo. Výroba, montáže: -krovu, krovy -pergoly -altány -záhradný nábytok -špaletové okná.

Kuchynské & interiérové štúdio. Stolárstvo, výroba - kuchyňa - vstavané skrine - spálňa - nábytok na mieru.

Výroba: -truhlárstvo -renovácia, prebrúsenie, prelakovanie -zákazková práca -morenie -práca aj so zákazníkovým materiálom.

Stolárstvo, výroba eurookien, dverí a nábytku.

práca: -všetky čalúnnické (výroba, oprava) -truhlářské. Výroba, zákazková (pre bytové interiéry, ubytovne, kancelárie, lekárne, predajne, ordinácie): -nábytok -kuchyně, kuchynskej linky vrátane 3D návrhu -Kancelária -válendy s úložným priestorom -dvojlůžka (letisko) s úložným priestorom -dvojlůžka rozkladacia s úložným ...

Drevo s láskou je rodinná firma zameriavajúca sa na zákazkovú výrobu drevených výrobkov pre deti aj dospelých. Produkty spoločnosť dodáva do domácností, škôlok, spolkov i firiem.

Stolárstvo. Stolárske práce.

BDS-Truck, s.r.o. sa zameriava na ciachovanie tachografov a poistenie vozidiel.

Jiří Rychtecký prevádzkuje stolárstvo, v ktorom sa zameriava predovšetkým na výrobu kuchýň a vstavaných skríň, poradí si ale aj s nábytkom do predsiení, obývacích izieb, posuvnými dverami a s kovaním.