Zháňate novú kuchynskú linku či vstavaný nábytok? Stolárska činnosť zahŕňa výrobu nábytku do domácnosti na mieru. Súčasťou služieb stolárov sú aj konzultácie, poradenstvo, zameranie priestoru, návrh riešenia, výroba, dodávka domov a kompletná montáž.

Luboš Kadlec sa zameriava na murárske práce, montáž sadrokartónu, zatepľovanie domov, výrobu drevených schodísk a dverí, obklady, dlažby a plávajúce podlahy.

Petr Krátky pracuje v oblastiach stolárstva, tesárstva a pokrývačstva.

Ramila, s. r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu kuchýň, dverí, nábytku a drevostavieb.

Stolárske práce - schody a schodiská - dvere - podlahy - nábytok Zákazková výroba - kuchyňa Zákazková výroba - kúpeľňový nabytok Zákazková výroba - vstavané skrine - spálňa - detské izby Návrhy, stolárska výroba - podlahy Návrhy, stolárska výroba, montáž - ...

Výroba a predaj - kuchyňa Predaj - nábytok - vstavané skrine Výroba - nábytok - vstavané skrine Renovácia a predaj - dvere Pokládka - plávajúce podlahy

Josef Štěpánek sa zameriava na zákazkovú výrobu dreveného nábytku do spální, obývacích a detských izieb, kuchynských liniek, schodov a mnoho ďalšieho.

Stolárstvo, stolárstvo, čalúnictvo. Výroba: - nábytok - kuchyňa - skrine - bytový nábytok.

Remeslá, služby, výroba - stolárske práce Výroba - kuchynský nábytok - spálňa, postele, skrine - kancelársky nábytok - dvere - nábytok a vybavenie pre školy a škôlky

Stolárstva. Výroba: -drevená schodisko -vchodové, interiérové dvere a zárubne -Drevené kuchyne -Drevený nábytok -Vstavaný skrine -nábytkové vybavenie, postele, skrine, stôl, stoličky -interiérové doplnky -podlahy.

Ing. Martin Melichar prevádzkuje stolárstvo, zameriava sa na návrh, zákazkovú výrobu a montáž nábytku. Ide napríklad o kuchyne, schodiská, stoly, nábytok, pergoly a mnoho ďalšieho.

JSP Interiér s.r.o. sa zameriava na stavbu obchodov na kľúč, zákazkovú výrobu nábytku, montáž a inštaláciu, návrh a realizáciu osvetlenia a mnoho ďalšieho.

stolárske práce čalúnnické práce zákazková výroba - kuchynský nábytok zákazková výroba - kancelársky nábytok zákazková výroba - nábytok z masívu a laminátu - nábytok (spálňa, obývacia izby, vstavané skrine, ...)

Václav Kopáček prevádzkuje stolárstvo, kde sa zameriava na výrobu kuchýň, schodísk, dverí, stojanov na víno a ďalšieho nábytku.

Stolárstva. Výroba: - nábytok na mieru - vstavané skrine - kuchyne - kúpeľňový nábytok.

Zákazková drevovýroba, stolárstvo, stolárska výroba: -Drevený nábytok -profilové lišty -okna, eurookná -Dvere vchodové, interiérové -kuchyně, kuchynskej linky -zimní záhrady -schody a zábradlia -doplnkové sortiment.

Stavebné stolárstvo eurookná, vnútorné a vchodové dvere, kuchynské linky - výroba z masívu, lamina Výroba - kuchynské linky stolárske práce - z fólie dvierka Výroba - eurookná - vnútorné a vchodové dvere (stolárske práce). Vzorková predajňa: Masarykovo námestie 18, 593 01Bystřice nad Pernštejnem tel. + fax 566 551 ...

Zbyněk Petz sa v Třebíči zameriava na murárstvo, stolárstvo a podlahárstvo. Špecializuje sa na zákazkovú výrobu historických modelov lodí, lietadiel, hradov a zámkov.

Luboš Pelán pracuje v Třebíči v oblasti stolárstva a podlahárstva.

služby: -truhlářství -zakázková výroba z masívu -okna, eurookná, špaletové okná -Dvere-vchodové, interiérové, euro vráta -zahradní nábytok, výroba z masívu -pergoly, altánky, záhradné domčeky -schodiště -ploty -přepravní debny-debny plne zodpovedajúce smernicu FAO Nr. 15 PRO -bedny z preglejky, dreva -atypické palety, latovanie, ...

truhlářství: - Kuchyňa - Obývacie izby - Detské izby - Vstavané skrine a šatne - Spálňa - Písmomaliarstvo

Výroba: - nábytok na zákazku a bytové doplnky -kuchyně, vstavané skrine, postele, dvere - materiál masívne drevo, lamino, dyha Dodávka: - vstavané spotrebiče všetkých značiek - matrac, lamelové rošty.

Výroba, predaj a export: -stoly spoločenské, rozkladacia, kancelárske, -zakázková výroba -postele, stoly -sedací nábytok stoličky, lavice, kreslá -kuchyňský nábytok dosky, police, moduly (horné, spodné, rohové) -sektorový nábytok - komody, obývacie steny, police, šatníky. pobočka: -Veľké Meziříčí, Karlov 1673 tel.566523695; ...

Jaroslav Krul, ktorý sa zameriava na stolárstvo a podlahárstvo, sa špecializuje na výrobu vchodových dverí, okien a zimných záhrad.

Oblasťami pôsobenia Jaroslava Vostala sú pokrývačstvo, tesárstvo, stolárstvo a podlahárstvo.