Zháňate novú kuchynskú linku či vstavaný nábytok? Stolárska činnosť zahŕňa výrobu nábytku do domácnosti na mieru. Súčasťou služieb stolárov sú aj konzultácie, poradenstvo, zameranie priestoru, návrh riešenia, výroba, dodávka domov a kompletná montáž.

HS Innovation s.r.o. vyrába kuchyne, skrine a ďalší nábytok na mieru, zameriava sa aj na schody a bytové doplnky. Nábytok vyrába pre domácnosti aj kancelárie.

Aleš Vrátny sa zameriava na stolárske práce, zákazkovú výrobu nábytku do všetkých miestností domácnosti a na výrobu a montáž eurookien.

Stolárske práce Výroba - športové potreby Výroba - drevené schodisko (lomené, točité, vretenové)

Dodávka - strešná konštrukcia Stolárstvo Tepelné izolácie striech Murárske práce

Vladimír Bednář prevádzkuje stolárstvo, kde sa zameriava na výrobu nábytku do spální, obývacích a detských izieb, kuchýň, reštaurácií a mnoho ďalšieho.

Kompletná stavebná činnosť - drevostavby - - stolárstvovýroba - nábytok - vstavané skrine - kuchyňa - schodisko - debnenie Stolárska výroba - kuchyňa Stolárska výroba - nábytok - vstavané skrine Stolárska výroba - debnenie pre základy obrábacích strojov Stolárska ...

Radek Hladík sa zameriava na stolárstvo, zákazkovú výrobu nábytku do spální, detských a obývacích izieb, kuchynských liniek a mnoho ďalšieho.

Vykonáva - drevostavby Stolárska výroba na zákazku masív, lamino Výroba - vstavané skrine (masív, lamino)

Činnosť: - stolárstvo - stolárstvo - podlahárstvo.

Výroba, montáž: -kuchynské linky, obývačky, skrine... -lamino, masív, dyha Výroba: -nábytok na zákazku lamino -masív, dyha -okná, dvere vchodové a vnútorné masív, dyha.

Výroba: -sériová aj zákazková -kuchynské linky -detské a študentské izby -spálňa -nábytkové zostavy pre kancelárie, domovy dôchodcov, hotely, materské i základné školy, školské družiny -predsieňové a kúpeľňové steny -záhradný nábytok -altány, pergoly -drevený kusový nábytok -stoly pod počítače. Všetko podľa ...

Stolárstvo: -truhlárske, tesárske práce -výroba nábytku. Prevádzkareň: Veľká Losenice 233/55

Výroba nábytku: -kuchyňa na zákazku -od návrhu po montáž -široký výber dvierok -masív, lamino, foliované MDF -odsávače - vstavané, komínové -drezy - nerezové, syntetické, granitové.

Výroba: -drevárska -nábytok na zákazku -obloženie -dvere -stolový nábytok -výroba atypického nábytku a zariadenia -kuchynské linky -schodisko

Stolárstvo. Práca: -truhlárske. výroba: - dvere, okná, nábytok, postele, zábradlia, obklady ale aj doplnky.

Výroba: -kuchýň -nábytku -vstavaných skríň z lamina, dyhy a masívu -vybavenie kancelárií a predajní

Výrobky, činnosti: -nábytok z lamina -nábytok na zákazku -stolár.

Stavebno stolárske práce. Montáž: - okná a dvere.

Radek Frey prevádzkuje stolárstvo a zameriava sa na zákazkovú výrobu nábytku z lamina.

Stolárstvo, stolárstvo. Výroba: - nábytok.

Kovovýroba: -zákazková aj sériová výroba zámočníckeho charakteru: - (konštrukcia menšieho rozsahu), výrobky z nerezu - pekárne, kuchyne pečné plechy- hliník, Fe, nerez. Drevovýroba: - výroba stavebného stolárstva-okná, dvere, altány, pergoly, lavičky, oplotenie, vráta, obloženie, sauny, záhradný nábytok… Elektrovýroba : - montáže ...

Výroba: - kancelársky nábytok - jedálenské a reštauračné stoly - skrine - kuchyňa - postele - kancelárske stoličky.

Dušan Fiala prevádzkuje stolárstvo a zameriava sa na návrh a zákazkovú výrobu kuchynských liniek, dverí, nábytku, schodov, pergol a mnoho ďalšieho.