Cukrárne a kaviarne sú ideálne miesto pre milovníkov kávy a zákuskov. Vychutnajte si caffe latte, expresso či cappucino z tých najkvalitnejších kávových zŕn a k nim si doprajte výborné zákusky, torty, bezlepkové pochúťky, chlebíčky a zmrzlinové poháre.

Cukráreň: -kapacita 20 miest -vonkajšia záhradka 24 miest. Predaj: -zákusky, rolády, palacinky -cukrovinky -pečivo -lahôdky-šaláty, bagety, pizza -nápoje, pivo, víno.

Kaviareň - široká ponuka praženej kávy - catering.

Služby: - kaviareň - maľovanie na keramiku - kurzy mozaiky.

Veľkoobchod s kávou. Kaviareň KÁVA NOVA: U Hrádza 455/23 Praha 10 Strašnice tel. 774 978 657

Kaviareň v historickom centre Českej Lípy. Sedem dní v týždni pečieme priamo v kaviarni čerstvé zákusky, torty a koláče z poctivých surovín. Tradičné cukrárske postupy, ručné práce. Žiadne polotovary. Sladké bary. Kompletný cukrársky svadobný servis. Kávový catering. Plánované ochutnávky svadobných tort.

Služby: -káva -kaderníctvo -holičstvo -manikúra -pedikúra -kozmetika -masáže.

Oáza osobného rozvoja so Živým barom: - reštaurácia v Raw-vegánskom stle so vzdelávacím centrom - kaviareň s cukrárňou - vzdelávacie centrum - workshopy či prednášky na témy podporujúce osobný aj duševný rozvoj.

Cukráreň Kamilka - torty, zákusky, ovocné a šľahačkové poháre, mini dezerty - rôzne druhy kávy.

Kaviareň a výtvarná dielňa: - semestrálne výtvarné kurzy pre deti i dospelých - umelecké a remeselné kurzy pre deti i dospelých - detské oslavy - aktivity pre deti - kapacita kurzov 12 miest - kaviareň 25 miest - rezervačný systém na kurzy na webe www.mojedilna.eu.

Služby: - dedinský statok - ubytovanie - rodinné múzeum smaltu - kaviareň Predaj: - porcelán, keramika - hračky - šatky

Znalecké odhady - nehnuteľnosti. Právny servis a poradenstvo. Dodávka - káva. Praženie - káva. Rodinná kaviareň. Komplexné geodetické práce.

Kaviareň s galériou: - ponuka kávy Lavazza a čajov Dilmah - dezerty, bagety a šaláty - nefajčiarsky priestor. V letných mesiacoch je k dispozícii záhradka.