Cukrárne a kaviarne sú ideálne miesto pre milovníkov kávy a zákuskov. Vychutnajte si caffe latte, expresso či cappucino z tých najkvalitnejších kávových zŕn a k nim si doprajte výborné zákusky, torty, bezlepkové pochúťky, chlebíčky a zmrzlinové poháre.

Zámok. Vinárstvo, vínne pivnice. Výroba, predaj: -víno Služby: -reštaurácia -cukráreň Organizovanie: -svadby -hostiny

Cukráreň, kaviareň - torty, zákusky, rôzne druhy kávy - ubytovanie v apartmáne.

Kaviareň a reštaurácia Predaj: - cestoviny - slané aj sladké palacinky - bagety - šaláty - poháre - koktaily. Zaistenie: - catering - narodeninové oslavy.

Kaviareň- organizuje výstavy fotografií.

Reštaurácia, kaviareň - organizovanie hostín a osláv.

Služby: - reštaurácia - cukráreň Ubytovanie: - apartmány

Cukráreň. Maloobchod, predaj: - zákusky - zmrzlina

Kaviareň - príjemné posedenie - široká ponuka kávy a zákuskov.

Hotel Svatobor sa nachádza v historickom centre mesta Sušice. Ubytovanie poskytujeme v dvoch, troch a štvorlôžkových izbách alebo v apartmáne. Kapacita hotela je 74 osôb. Zaistíme Vám raňajky, polpenziu alebo plnú penziu. V našej reštaurácii ponúkame veľký výber teplých aj studených pokrmov, minútok a špecialít. Navštíviť môžete aj našu ...

Kaviareň. Reštaurácia - malá terasa 25 miest - veľká terasa 160 miest - sála 300 miest - možnosť organizovania spoločenských akcií.

Bistro, jedáleň. Piváreň. Kaviareň. Diskotéka. Predajňa potravín. Cateringové služby - organizovanie osláv, rautov.

Hotel***: -ubytovanie -sanatórium -služby. Reštaurácia. Kaviareň. Kúpeľná liečba.

Hotel****: -ubytovanie -služby Reštaurácia. Štýlová reštaurácia. Kaviareň. Tanec.

Ubytovanie: - penzión Reštaurácia. Kaviareň.

Ubytovanie: - penzión Café Restaurant Rič Bečov nad Teplou, nám. 5. mája 24

Hotel**** -ubytovanie -reštaurácia -kaviareň -lobby bar -swimming pool -fitness centrum -konferenčné miestnosti -kryté garáže.

Hotel: -ubytovanie - dvoj, troj lôžkové izby - na izbách televízor, rádio, kúpeľňa, WC Reštaurácia s terasou: -zverinové a rybie špeciality. Kaviareň. V blízkosti hotela je lyžiarsky areál, trate na bežky.

Multifunkčné zariadenie, viacúčelovvý klub - živá hudba rôznych žánrov - tanečných párty - divadelné vystúpenie - filmové projekcie - výstavy, vernisáže - Bistro a Cafe - prenájom priestorov klubu