Cukrárne a kaviarne sú ideálne miesto pre milovníkov kávy a zákuskov. Vychutnajte si caffe latte, expresso či cappucino z tých najkvalitnejších kávových zŕn a k nim si doprajte výborné zákusky, torty, bezlepkové pochúťky, chlebíčky a zmrzlinové poháre.

Sme štýlová a moderná kaviareň, ktorá Vám ponúkne nielen skvelú kávu, alko a nelko nápoje, miešané osviežujúce nápoje, teplé nápoje, malinovky, zákusky a mnoho ďalšieho u nás sa v letnom období môžete tiež vykúpať v bazéne, ktorý je pripravený pre návštevníkov, zahrať bowling, biliard či stolný futbal.

Prvorepubliková cukráreň a kaviareň Šlágr.

Kaviareň - jedlá a pochutiny - regionálne produkty - detská herňa.

Cukráreň Pekáreň Reštaurácia

Prijmite naše pozvanie do útulného prostredia kaviarne s detským interiérovým ihriskom, baby outletom, kaderníctvom, masážami a kozmetikou. Tešíme sa na Vašu návštevu a veríme, že sa u nás budete cítiť príjemne.

Hotel**** Služby: -ubytovanie. -reštaurácia. -sklepa. -kaviareň, cukráreň. -konferencie, školenia.

Kaviareň Reštaurácia - česká a medzinárodná kuchyňa

Hanácka reštaurácia zameriavajúca sa na prípravu jedál z lokálnych surovín.

Hostinská činnosť: - kaviareň s možnosťou bezdrôtového pripojenia k internetu: - oddelené nefajčiarske aj fajčiarske priestory - letná záhradka - kapacita 45 miest - lahodná káva L´ANTICO, pivo Plzeň a Gambrinus. Bezbariérový prístup. Výherné automaty. Terminál Synottip. Bezplatné wi-fi pripojenie k internetu. Priestranné parkovisko.

Original Slovak PUB: - samovýčapné stoly - 10 značiek piva - kaviareň, vináreň - 12 obrích TV obrazoviek s prenosmi podľa priania - cocktail bar, miešané nápoje - pohodlné sedenie v kožených boxec - nová aj starotradičná česká kuchyňa - salónik - exkluzívny bar - denné menu. - organizovanie svadieb (kompletná realizácia) - prvotriedny ...

Kaviareň, bistro - cukrárske výrobky - pekárske výrobky - torty - cateringové služby

Reštaurácia, pizzeria, kaviareň - možnosť organizovať kultúrne podujatia - stály jedálny lístok - poludňajšie menu - talianska kuchyňa

Cukráreň. Výroba: -zákusky, torty -studená kuchyňa

Služby: - reštaurácia - kaviareň - music bar

Kaviareň. Od apríla 2015 je naša kaviareň úplne nefajčiarska!!! Prechádzame z fľaškového cideru na točený Kingswood