Programovanie počítačových aplikácií v Java, C ++ alebo PHP, správa počítačovej siete, hardvérový a softvérový audit, vývoj softvérových aplikácií, informačných systémov a programov patrí do veľkej skupiny počítačových služieb, ktoré môžete využiť.

Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály. Externá správa sietí a outsourcing IT. Konzultácie v odbore výpočtová technika.

NeedBackup je online zálohovacia služba pre domáce aj profesionálne použitie. Zálohovanie sa vykonáva plne automaticky na naše servery veľmi bezpečným šifrovaným spôsobom. Každý súbor zálohovaný cez službu NeedBackup je uložený na dvoch serveroch umiestnených v rôznych geografických lokalitách.

Autorizovaný predaj, servis: -programy KALKUL: -ekonomický softvér -účtovníctvo (jednoduché, podvojné) -ekonomické, účtovné programy -mzdy, mzdové programy -sklady, skladové programy. Inštalácia programov KALKUL.

Predaj: -počítače, komponenty a príslušenstvo -monitory -tlačiarne -skenery, modemy -inštalácia sieťových prvkov -hardvéru a softvéru vrátane konfigurácie -údržba, servis -telekomunikačná technika -mobilné telefóny -kancelárska technika -spotrebný materiál -dátové médiá -pásky, atramenty, tonery -recyklácia -odborná ...

Vývoj zákazkového softvéru na podporu projektovania v oblasti silnoprúdovej elektrotechniky.

Návrhy, inštaláciu a správu sietí i zálohovanie dát. Predaj výpočtovej a kancelárskej techniky.

Starostlivosť o výpočtovú techniku, telekomunikačnú techniku a pripojenie k internetu. Servis hardvéru PC a serverov, inštaláciu a konfiguráciu programového vybavenia, výstavbu počítačových sietí ako metalických tak bezdrôtových.

Spoločnosť je expertom v oblasti bezpečnosti IT a zálohovania dát. Služby: -konzultačné a projektové poradenstvo -plný outsourcing správy -implementácia ISMS podľa ISO 27001 a príprava na certifikáciu -školiaca a prednášková činnosť, odborné semináre, školenia (Sidewinder v7, PremierAccess, SmartFilter, Webwasher, McAfee IPS, McAfee ...

Služby: - manažérske a IT poradenstvo - pomoc pri informačných stratégiách, riadení informatiky, projektovom riadení, riešení problémov pri implementácii IS. Zaoberáme sa analýzou, modelovaním a optimalizáciou podnikových procesov.

Predaj výpočtová technika, počítače, PC, servis: -hardware -softvér -doplnky a príslušenstvo k počítačom -počítačové siete -tvorba webových stránok.

Servis notebookov, počítačov, projektorov, tabletov, záložných zdrojov. Predaj hardvér, softvér, mobilné služby. Správa siete, webdesign.

Zostavenie počítačov na mieru, tvorba siete a internetu. Servis a údržba sietí, PC. Poradenstvo.

Sprostredkovanie finančných programov prostredníctvom vzdelávacej akadémie. Optimalizácia firemných nákladov na mzdy využitím príspevkov zamestnávateľa.

Aktuálne spravodajstvo z oblasti kybernetickej bezpečnosti, ako aj analýzy závažných problémov.

Veľkoobchod, maloobchod: -vŕtacie nástroje: -vrtáky, výhrubníky, výstružníky, záhlbníky -frézovacie nástroje -nástroje na závity -elektrické ručné náradie -sústružnícke nože -meradlá -ručné remeselnícke náradie. Stredisko softvéru: Modulárny informačný systém MODULSOFT www.modulsoft.sk -Variabilný, parametricky nastaviteľný modulárny ...

Vývoj LED panelov, slaboprúdové systémy, správa sietí, záloha a správa dátInformačný systém, ISwayGrafika a webdesign, domény, webhosting, poradenstvo a školenia.

Zákazkové mapové online služby. Vývoj open source a mobilných geo aplikácií s OpenLayers a Google Maps API.

Programovanie zariadení a systémov v oblasti požiarnej a zabezpečovacej signalizácie (EPS, EZS), kamerové systémy (CCTV), počítače a počítačové siete.

Centrála. E-shop, maloobchod, predaj, oprava, servis: -ekonomické, informačné systémy -počítače, hardvér -klávesnica, reproduktory, zvukové karty, myši, podložky -mobilné telefóny PAEGAS, EUROTEL -značky BOSCH, ALCATEL, SIEMENS, MOTOROLA, PANASONIC, SAGEM, SIEMENS, NOKIA, SONY, ERICSSON -sady TWIST, GO** -dotované, ...

Kartotéka platidiel. Odborné kurzy. Verifikačná technika.

WWW stránky, e-shopy, SEO optimalizácia.

Slurby: -vývoj softvér predovšetkým v jazyku Java -informačné technológie na zákazku.