Programovanie počítačových aplikácií v Java, C ++ alebo PHP, správa počítačovej siete, hardvérový a softvérový audit, vývoj softvérových aplikácií, informačných systémov a programov patrí do veľkej skupiny počítačových služieb, ktoré môžete využiť.

Aplikačný vývoj softvéru (sw) na zákazku: - na výrobu, prepravu, špedíciu a logistiku. Prevádzkovateľ unikátnej burzy nákladov a prepráv - Cargopass pre dopravcov a výrobné firmy. Všetky informácie z oblasti dopravy, prepráv a logistiky on-line a vždy aktuálne.

Poskytovanie poradenských služieb v oblasti Informačných technológií a telekomunikácií, a to najmä na báze SAP.

Softvér a poradenstvo v oblasti hardvéru a softvéru. Návrh a výroba integrovaných polovodičov pre zelenú elektroniku.

Poskytovateľ internetového pripojenia, služieb spojených s výpočtovou technikou: -hosting domén-vrátane registrácie -tvorba špeciálnych aplikácií -vývoj, prevádzkovanie nových progresívnych aplikácií využívajúcich internet, výpočtovú techniku -webkamery, IP telefóny -správa výpočtovej techniky vo firmách, vrátane ...

Softvérové služby orientované na dizajn, vývoj, implementáciu a údržbu rozsiahlych informačných systémov (IS) založených na najmodernejších programovacích technikách a technológiách.

Služby: - informačná stratégia. - poradenstvo pri príprave projektov - organizačné, technické, zmluvné - poradenstvo pri realizácii projektov - vedenie projektov, oponentúry dodávok projektov - bodyshopping a bodyleasing - poradenstvo v oblastiach kybernetická bezpečnosť a ochrana osobných údajov.

Poskytovanie softvér Opravy a údržba potrieb pre domácnosť, predmetov kultúrnej povahy, výrobkov jemnej mechaniky, optických prístrojov a meradiel Výroba meracích, skúšobných, navigačných, optických a fotografických prístrojov a zariadení. Obchodná živnosť-kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj.

Poradenstvo v oblasti informačných technológií

Tvorba, dodávateľ právneho softvéru, zameriavame sa predovšetkým na softvér na podporu podnikových procesov, risk manažment a správu pohľadávok.

Dodávka - hardvér počítače, notebooky, servery Správa, servis - IT servery, tlačiarne, notebooky Projektovanie - počítačové siete LAN, WAN Dáta - zálohovanie.

Dodávateľ softvéru PluriMix a DinaMilk pre výživárov i výrobcov krmív. Distribútor talianskej spoločnosti Fabermatica pre český a slovenský trh. Ponúkame optimalizačný krmivársky program, program pre správu šarží pre výrobcov aj predajcov krmív alebo objednávok a dodávok s optimalizáciou dopravy.

Predaj - systém SYSKLASS automatizovaná tvorba konštrukčných dát, kusovníkov, technologických postupov pre zákazkovú výrobu.

Vývoj a dodávka: -podnikové a informačné systémy na zákazku.

Zákazkový vývoj, analýza, programovanie: -softvér -ekonomický (účty, mzdy, sklady, fakturácia, marketing, finančné riadenie, organizer, time manager, analýzy, odbytové systémy) -počítačové siete.

Softvérový audit vrátane bezpečnosti SEO optimalizácia Webdesign tvorba - www stránky Poradenstvo - výpočtová technika Externá správa počítačových sietí Školenia - výpočtová technika Zálohovanie dát.

Vývoj - softvér. Poradenstvo a konzultácie - výpočtová technika.

Návrh a implementácia vysoko kvalitných informačných systémov.

Predaj a servis výpočtovej a zabezpečovacej techniky. Správa a údržba PC sietí. Tvorba WWW stránok, web. Predaj: -komponenty -Čítačky kariet, Grafické karty, Chladiče a ventilátory, Mediálne prehrávače, Mechaniky, Pamäte, PC skrine a zdroje, Pevné disky a rámčeky, Procesory, Radiče, Strižne, videaTV/FM tunery, Základné dosky, ...

Produkty, služby. - správa sietí - správa servera - webhosting, serverhosting - virtuálna kancelária.

Vývoj, implementácia a servis informačného systému "Advanced Rapid Library" (ARL) pre knižnice, múzeá, galérie, informačné centrá a iné pamäťové inštitúcie. Dodávka a inštalácia Biblioboxov, RFID technológií vrátane etikiet, pracovných staníc, inventarizačných jednotiek a samoobslužného návratového automatu. Barcode technológie - potlač etikiet, ...

Poskytujeme pripojenie k WIFI sieti. Služby: -zváranie optických vlákien -tvorba webových stránok -zámočnícka výroba -zabezpečovacie systémy -VOIP telefónie -servis a predaj PC.

Služby: -Predaj a vývoj ekonomického softvéru na zákazku.

Tvorba www stránok a projektov, webdesign, tvorba e-shopov, SEO, On-line marketing, PPC a programovanie na mieru.