Programovanie počítačových aplikácií v Java, C ++ alebo PHP, správa počítačovej siete, hardvérový a softvérový audit, vývoj softvérových aplikácií, informačných systémov a programov patrí do veľkej skupiny počítačových služieb, ktoré môžete využiť.

Vývoj a predaj - ekonomický softvér.

Webdesign. Tvorba webových stránok. Programovanie. E-shopy. Redakčné systémy. Kompletný servis a aktualizácia. SEO Optimalizácia. Zaistenie domény a webhostingu. Práca s grafikou. Tvorivá a produktová fotografia.

Internet, Hardvér, Softvér, WEB publikácie Pripojenie na Internet od 220Kč za mesiac s DPH bez obmedzenia. Telefonovanie cez Internet-VoIP Poradenstvo a predaj výpočtovej techniky. Správa počítačových sietí.WEB publikácie, programovanie, Wifi, IP.

Riešenie SMS komunikácie pre firmy. Realizácia systémov pre komunikáciu so zákazníkmi, mobilné SMS platby a Premium SMS systémy.

Poradenstvo - výpočtová technika.

Tvorba a dodávka - aplikačný softvér pre zdravotníctvo ICT služby.

Poskytovanie softvéru a poradenstva v oblasti hardvéru a softvéru, predaj HW a SW. Správa serverov a sietí. Webhosting Antivírusové riešenia

Služby: -poskytovanie softvér - poradenstvo v oblasti informačných technológií - spracovanie dát - hosting - outsourcing. Počítačové siete - inštalácia, správa, servis.

Služby v oblasti automatizácie Spracovanie - dáta.

Vývoj, dodávka - informačné systémy QI.

Kompletné zabezpečenie internetových stránok: - tvorba webových stránok a prezentácií - internetový obchod, e-shop pre každého - redakčný systém - programovanie klientskych aplikácií - internetové aplikácie.

Webové prezentácie - webové aplikáciespráva - weby Správa - počítačové siete.

Opravy: - riadiaca elektronika Vývoj a opravy - CNC stroje Predaj: - tlačiarne LEXMARK - výpočtová technika - spotrebný materiál Servis - tlačiarne LEXMARK - výpočtová technika Poskytuje - poradenstvo.

-Poskytovanie softvér a poradenstvo v oblasti hardvéru a softvér -Maloobchod prevádzkovaný mimo riadnej prevádzky -Výroba, rozmnožovanie, nahrávanie a distribúcia zvukových a zvukovo- obrazových záznamov

Práca, služby: -Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení -Poskytovanie softvér, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály.

Služby: -grafické práce -výpočtová technika -webdesign -správca siete.

Popredný dodávateľ informačných systémov v ČR a SR. Vývoj, implementácia a servis software v oblasti riadenia ľudských zdrojov, ekonomiky a logistiky: mzdy, personalistika, dochádzka, vzdelávanie, systemizácia, zamestnanecké výhody, výberové konania, pracovné cesty, účtovníctvo, fakturácia, sklady, majetky ai. Aplikácie sú vždy v súlade s ...

Prevádzka systému Pohlídáme.cz: -rýchly a lacný spôsob, ako postrážiť dlžníkov na insolvenciu Vývoj: -webové aplikácie -správa serverov a sietí -internetový a mobilný marketing.

Vývoj, predaj - riadiace a meracie systémy pre automobilový priemysel.

Obchodné poradenstvo Vývoj a dodávka - podnikové informačné systémy Implementácia softvérových riešení - programovanie na zákazku.

Poskytuje - pripojenie k internetu. Webdesign Vývoj - softvér na zákazku.

Servis výpočtovej techniky Modernizácia počítačov - UPGRADE Spracovanie videa na PC Inštalácia sietí LAN Pripojenie k internetu Finančný lízing výpočtovej techniky.

Programátorské práce inžinierske výpočty, vývoj aplikácií pre zložité výpočty, zostavovanie matematických rovníc a matematické modelovanie, matematické spracovanie a riešenie fyzikálnych, chemických a ďalších procesov, počítačové simulácie prírodných dejov i priemyselných systémov

Webhosting, serverhosting. Inštalácia a správa - siete.