V ponuke počítačových a internetových služieb nájdete správu a poskytovanie počítačovej siete a internetového pripojenia, webhosting, tvorbu www stránok, programovanie aplikácií, telekomunikačné služby, podnikové informačné systémy či IT poradenstvo.

Zaoberám sa tvorbou www stránok od A do Z, ich pravidelnou správou, optimalizáciou, propagáciou a grafikou. Pôsobím primárne v Olomouckom kraji, ale spolupracujem aj s klientmi z celej Českej republiky. Rovnako sa sústredím na implementáciu redakčného systému Wordpress do webových stránok, na poskytovanie webhostingu, copywriting a odborné ...

Tvorba: - www stránky, webové stránky, webdesign - internetové prezentácie, internetové katalógy, Eshopy, evidenčné systémy, intranety - SEO optimalizácia pre vyhľadávače. Internetová reklama, grafický design.

Servis a opravy počítačov, odvírenie PC, správa sietí, IT poradenstvo v Olomouci a okolí.

Zákazkový vývoj softvéru Telefónne IT riešenie (firemné telefónne systémy, telefonická starostlivosť o zákazníkov, podpora predaja a telemarketingu, call centrá, dispečerské pracoviská, krízové riadenie)

Poradenstvo a školenia v oblasti výpočtovej techniky. Pripojenie k internetu.

Predaj - výpočtová technika Servis - výpočtová technika Poskytuje - pripojenie k internetu

Grafika - reklama - web - tlač. Grafické, reklamné práce, výroba. Tvorba internetových stránok, e-shopy, CMS. Zaistenie tlače propagačných materiálov.

Servis - výpočtová technika Správa - siete

ATTN Consulting s.r.o je expertná poradenská a softvérová spoločnosť, ktorá sa už od roku 2001 venuje problematike riadenia výkonnosti organizácií a ich komplexnému rozvoju. Nosným produktom spoločnosti je vývoj a následná implementácia manažérskeho sw nástroja ATTIS, dnes už 4 generácie. ATTIS v kombinácii s metodickými postupmi, ktoré ...

Vývoj a predaj softvéru pre obchodné a výrobné firmy, ekonomického informačného systému Maxim a client-server riešení.

Služby: - webdesign - programovanie - servis PC, notebookov a tlačiarní.

Služby: - webdesign - tvorba, úpravy webových stránok, e-shopov - grafické, grafika - SEO optimalizácia. - mobilné aplikácie. Výroba aj na zákazku.

Vývoj, výroba: - softvér pre vodičov - konštrukcia a plánovanie dopravy - dispečerské systémy - prevádzkové mapy - cestovné poriadky na internete - cestovné poriadky do mobilných zariadení.

Softvér, dátové štruktúry, predaj výpočtovej a kancelárskej techniky.

ERP tuning - optimalizácia zdrojov a komplexných podnikových procesov.

1. Poskytovanie informačných systémov pre vzdelávanie (e-learning, školský informačný systém, dotazníkový systém, testovací systém). 2. Vzdelávanie (kurzy, semináre, školenia, prezenčné aj online) 3. Vzdelávacie portály a integračné systémy 4. Ďalšie podporné služby (zavádzanie e-learningu, prevody textov, návodové videá, zákaznícka a technická ...

Služby - informačné systémy - návrh, grafika počítačových sietí - webové aplikácie - softvér na mieru

- registrácia domén - web hosting - server hosting - virtual hosting - mail hosting - odborné poradenstvo

Služby - programovanie webových aplikácií - vývoj a správa e-shopov.

Dodávka - informačný systém pre vedenie agendy psychologickej poradne, klinického psychológa - PsychologX.

Služby - webdesign - programovanie - bezpečnosť informačných technológií.

Služby - správa počítačov - oprava a údržba počítačov a notebookov - odvírenie a zabezpečenie pc - zálohovanie dát.