Využite poradenstvo v oblasti riadenia ľudských zdrojov, investícií, vzdelávania, kariéry, personalistiky alebo pri zmene zamestnania. Nechať si poradiť môžete aj pri záujme o financovanie ekologického vykurovania či získavaní dotácií na ekologické stavby.

Slušgy - psychologické poradenstvo - individuálna psychologická starostlivosť - umenie jednať s ľuďmi, komunikačné zručnosti, sebapresadenie.

1) Vzdelávanie - Štúdium pre školské metodiky prevencie/akreditácie MŠ SR 2) Špecifická všeobecná primárna prevencia / certifikácia MŠ SR 3) Centrum pomoci a bezpečia - pre obete trestných činov, domáceho náslilia a obchodovania s ľuďmi - registrácia KUOK 4) Sociálno-právna ochrana detí 5) Nízkoprahové zariadenia pre deti a mládež - ...

Výroba, predaj: - vonkajšie boxy a prístrešky pre kone, ovce a ostatné hospodárske zvieratá

Služby: -ambulancia klinickej psychológie -komplexné psychologické služby pre dospelých a dospievajúcich -individuálna psychoterapia, psychodiagnostika -psychologické poradenstvo, krízová intervencia.

Hlavným poslaním Kontaktného centra v Prostějove je minimalizácia rizík spojených s užívaním nealkoholových drog a následne celkové zlepšenie kvality života klienta spadajúceho do cieľovej skupiny po bio-psycho-sociálnej stránke. Snažíme sa ich motivovať k zlepšeniu ich životného štýlu a kvality ich života. Druhým hlavným poslaním Kontaktného ...

Kontaktné centrum v Znojme Spoločnosť Podané ruky. Služby: -riešenie problematiky drogovej závislosti -protidrogová poradňa pre drogovo závislé aj pre rodičov drogovo závislých.

Pripravujeme žiadosti o dotácie EÚ a komplexné riadenie projektov. Ponúkame konzultácie pre firmy, obce a neziskové organizácie a vzdelávanie dospelých.

Vinárstvo - predaj vín - degustácia vo vínnej pivnici

Sociálne služby osobnej asistencie, odľahčovacie služby a sociálna rehabilitácia pre osoby s diagnózou poruchy autistického spektra.