Využite poradenstvo v oblasti riadenia ľudských zdrojov, investícií, vzdelávania, kariéry, personalistiky alebo pri zmene zamestnania. Nechať si poradiť môžete aj pri záujme o financovanie ekologického vykurovania či získavaní dotácií na ekologické stavby.

Mgr. Bc. Martina Salamonová - terapeutka a poradca pre rodiny, páry aj jednotlivcov. Poskytujem poradenstvo, terapiu, mediáciu sporov a podporu v krízových situáciách.

Psychologické poradenstvo - psychológ v zdravotníctve - klinická psychológia.

Prevádzka poradne pre rodinu a medziľudské vzťahy.

PhDr. Michaela Cyprichová prevádzkuje pedagogicko-psychologickú poradňu.

Mgr. Tomáš Řiháček sa zameriava na psychologické poradenstvo a poradenstvo týkajúce sa informačných technológií a softvéru.

Profesionálny certifikovaný kouč ICF, lektor, psychológ.

Mgr. Ing. Valéria Kolcunová sa zameriava na nutričné a psychologické poradenstvo.

Mgr. Petra Kubíčková sa zameriava na psychoterapie, poradenstvo, rozvodovú problematiku, na závislosti, sebaskúsenosť a osobnostný rast a na ďalšie oblasti.

Služby: - individuálna psychoterapia a psychologické poradenstvo pre dospelých - antistresové programy, relaxácia - hypnózy.

Služby: - psychologické poradenstvo - rodinné, rodičovské a vzťahové poradenstvo

Mgr. Václav Petráš zaisťuje športovo-psychologické poradenstvo, mentálnu prípravu športovcov a tímov.

Terapie ktoré vám pomáhajú sa zbaviť akútnych či chronických psychických alebo fyzických ťažkostí, fóbií, úzkostí, stresu alebo následkov traumatických udalostí. Pomáhajú v partnerských krízach, riešia vzťahy s deťmi, rodičmi. Odstraňujú bloky a negatívne programy, ktoré vám komplikujú život a liečia dušu.

Integrované centrum sociálnych služieb Jihlava, príspevková organizácia je neštátne zdravotnícke zariadenie, poskytujúce celý rad sociálnych služieb pre osoby so zníženou sebestačnosťou z dôvodu veku, chronického ochorenia či zdravotného postihnutia. Prevádzkujeme opatrovateľskú službu, denný stacionár, domov pre seniorov, odľahčovací službu aj ...

Už takmer tri desiatky rokov sa venujem alternatívnym terapiám. Moja špecializácia je práca s Božím slovom, to som dostal po cca 20 rokoch praxe so systémom SRT (Spiritual Response Therapy). Som autorom Božieho slova a ponúkam aj individuálny kurz – uvedenie do tejto duchovnej práce.

MECOR s.r.o. sa zaoberá realitnou a hostinskou činnosťou.

Mag. Eva Kunčar prevádzkuje súkromnú pedagogickú a psychoterapeutickú poradňu.

Pani PhDr. Mgr. Věra Scherer MBA pôsobí v organizácii Poradňa pre život s.r.o. so sídlom v Prahe Stodůlkách a zaoberá sa riešením zložitých životných situácií. V rámci poradne ponúkame predovšetkým osobný citlivý prístup, starostlivosť a absolútnu diskrétnosť. Klienti sa na nás obrátiť s požiadavkou na riešenie problematiky v rámci rodinných, ...

Individuálne psychoterapeutické poradenstvo a supervíziu ako individuálnu, tak aj tímovú.

Xflow, s.r.o. sa zameriava na pomoc študentom s adaptáciou a začleňovaním do firiem.

MySenses s.r.o. sa zameriava na neurovizuálnu a spánkovú problematiku, workshopy, programy a na diagnostiku.

Mgr. Vanda Ptáčková sa zameriava na psychoterapie a poradenstvo.

-Správa a údržba nehnuteľností -Dokončovacie stavebné práce -Ubytovacie služby Maliarstvo, natieračstvo Stolárstvo, podlahárstvo

JUDr. Milan Křípal sa zameriava na maliarstvo, natieračstvo a na hostinskú činnosť.

Administratívne a obchodné pozície, stredný manažment, IT/Telco, technické pozície. Zaujímavá pracovná ponuka v rámci celej ČR. Popredné svetové spoločnosti v oblasti agentúrneho zamestnávania a recruitmentu. Globálny poskytovateľ outsourcing špecializovaných riešení a postupov. Naše služby: Hľadanie pracovných príležitostí Aktívne ...

Spoločnosť SmartAir Consulting s.r.o. je poradenská spoločnosť, ktorá Vám poskytne konzultáciu v zelených úsporách a kotlíkových dotáciách.