Využite poradenstvo v oblasti riadenia ľudských zdrojov, investícií, vzdelávania, kariéry, personalistiky alebo pri zmene zamestnania. Nechať si poradiť môžete aj pri záujme o financovanie ekologického vykurovania či získavaní dotácií na ekologické stavby.

Psychologička Mgr. Pavlína Doležalová sa špecializuje na: - poradenstvo, koučovanie a krízovú intervenciu dospelých detí alkoholikov (DDA) a ľudí, ktorí prežili detstvo v nefunkčných rodinách.

Ordinácia klinickej psychológie pre deti od troch rokov a dospelých.

Strategický rozvoj firmy. Generačná obmena firmy. Interim manažment. Krízový manažment. Revitalizácia firmy. Reštrukturalizácia firiem. Zvyšovanie výkonnosti. Personálny audit. Manažérske poradenstvo. Marketingové poradenstvo. Koučing. Vzdelávanie.

Sociálne služby - sociálna rehabilitácia pre ľudí s duševným ochorením ambulantnou a terénnou formou. Pomáhame ľuďom s duševným ochorením znovunájsť vlastné sily na naplnenie života v oblasti vzťahov, záujmov, bývania a práce tak, aby mohli žiť spokojne v prostredí, ktoré si sami vybrali, s čo najmenšou mierou trvalej podpory ...

GrowJOB s.r.o. poskytujú služby manažérskeho vzdelávania. Oblasti konzultácií: -firemné vízie a stratégie, vnútorná motivácia zamestnancov -hodnotové a produktové inovácie, "modrý oceán" -optimalizácia rozhodovacích procesov na základe racionálnych a emočných faktorov -práca so statusom spoločnosti, firemná identita a značka -efektívnejšia ...