Využite poradenstvo v oblasti riadenia ľudských zdrojov, investícií, vzdelávania, kariéry, personalistiky alebo pri zmene zamestnania. Nechať si poradiť môžete aj pri záujme o financovanie ekologického vykurovania či získavaní dotácií na ekologické stavby.

Prieskum trhu Faktoring a forfaiting počítačové služby Administratívne služby Prenájom hnuteľných vecí Prípravné práce pre stavbu sprostredkovateľská činnosť Vykonávaním odťahovej služby Čistiace a upratovacie služby Reklamné a marketingové služby Uskutočňovanie stavieb a ich zmien Vykonávaním mimoškolskej vzdelávacej činnosti Činnosť ...

Odpočítateľná položka na výskum a vývoj, vedu a výskum (VaV), daňové zvýhodnenie výskumu a vývoja. Poradenstvo v oblasti dotácií z EÚ. Verejné obstarávanie, súťažných podkladov.

Služby pre medzinárodné business: - nákup - nájdenie vhodného dodávateľa a zabezpečenie všetkých náležitostí spojených s obchodom - predaj - nájdenie správnych potencionálnych partnerov pre Vás predaj a následne všetko dohodneme a zaistíme - akvizície - nájdenie a analýza vhodné akvizičné príležitosti pre Váš rýchly vstup na zahraničný trh.

Spoločnosť AB Corp s.r.o. sa zaoberá projektovým manažmentom. Poskytujeme ekonomické a finančné poradenstvo. Medzi naše služby patrí komplexné dotačné a projektové poradenstvo pre priemyselnú výrobu, výskum, vývoj a inovácie. služby: - ekonomické poradenstvo - finančné poradenstvo - dotačné poradenstvo - projektové poradenstvo. Komplexné ...

ponúkam: - služby psychologické porady - pomoc s riešením ťažkých životných situáciách - konzultácie - workshopy

Ak chcete skončiť podnikanie, tak jednou z alternatív, ktorú máte je predaj Vašej spoločnosti. Poskytujeme najvyššie výkupné ceny. Druhou možnosťou, ktorú máte je výmaz firmy z obchodného registra, živnostenského registra a odhlásenia z daňového úradu.

Som poradkyňa v oblasti sebapoznania, typológie osobnosti a partnerských (rodinných) vzťahov. Vykladám osobné, detské, partnerské a firemné horoskopy, ktoré dopĺňam s numerológiou. Má prax vychádza z odkazov tradičné i moderné astrológia a numerológia.

Získavame českým firmám nové zákazky cez kontakty v Singapure. Privádzame významné singapurskej investorov do Českej republiky. Dohovárame spolupráci so špičkovými pracoviskami v Singapure.

Ekonomické a finančné poradenstvo - hypotekárne a úverové poradenstvo Poistenie - poskytovanie poistenia Marketing - poradenstvo, marketing Organizačné poradenstvo - poradenstvo, krízové riadenie firiem

služby: - poradenstvo v oblasti zdravotníctva, zdravotných poisťovní a zdravotníckych zariadení a pomoc pri získaní prostriedkov z fondov EÚ - poradenstvo v oblasti manažmentu, riadenia a dotácií pre poskytovateľov a platcov.

Pani doktorka MUDr. Kateřina Sýkorová poskytuje svojim pacientom komplexnú starostlivosť v oblasti duševného zdravia. Medzi nami poskytované služby patrí psychiatrické vyšetrenie, psychoterapia, liečba úzkostných, depresívnych a kognitívnych porúch, liečba psychosomatických ochorení, psychodiagnostika a tiež Krízová intervencia. Naše ordinácie sa ...

Domov so zvláštnym režimom Terezín ponúka klientom sociálne služby v pokojnom a útulnom prostredí na profesionálnej úrovni. Poskytujeme pobytové služby osobám, ktoré majú zníženú sebestačnosť z dôvodu veku či chronického duševného ochorenia, ďalej osobám so stareckou demenciou, ktoré potrebujú pravidelnú pomoc inej osoby. Poslaním nášho zariadenia ...

koučovanie psychologická terapia krízová intervencia

Komplexné služby v oblasti informačných a slaboprúdových technológií: -poradenstvo, konzultácie -bezpečnostné posúdenie -TECHNICKÁ štúdie a cenová ponuka -projektová dokumentácia -realizace -revize.

Vykonávame hodnotenie systémov riadenia kvality, environmentálneho manažérstva, riadenia ochrany zdravia a bezpečnosti pri práci.

Psychológ, psychoterapeut, alebo poradca - hľadáte služby odborníka? Mgr. Michal Mynář - pomoc pri partnerských a manželských problémoch; riešenie individuálne problematiky; podpora v ťažkých životných situáciách, psychoterapia.

LEAN management koncepcie štíhlej výroby a štíhle administratívy - PULL MIND motivácia pracovníkov k zmene

podnikateľské poradenstvo Poradenstvo a zvyšovanie výkonu firiem mystery shopping vzdelávanie - školenie - tréning či coaching

Spoločnosť ProtoTechnology s.r.o. so sídlom v Slovenskej republike ponúka služby v oblasti priemyselnej automatizácie. Naším poslaním je klientom zabezpečiť služby, ktoré povedú k nárastu efektívnosti a súčasne k modernizácii existujúcich alebo plánovaných výrobných procesov. V dlhodobom časovom horizonte máme v úmysle našim klientom poskytovať ...

služby - podnikové poradenstvo - právne poradenstvo - účtovné služby, bankovníctvo - daňové poradenstvo, optimalizácia daní - outsourcing.

Integrované centrum pre osoby so zdravotným postihnutím Horní Poustevna poskytuje svojim klientom niekoľko druhov sociálnych služieb sú to domovy pre osoby so zdravotným postihnutím, chránené bývanie, podpora samostatného bývania a sociálno terapeutické dielne - Dielňa u Markétky. Všetky naše služby sú poskytované v "protiústavným" prostredia, ...

Kineziológia. liečenie: -bolesti a problémy tela i psychiky -dyslexie (poruchy učenia, sústredenia) -tréma -sebedůvěra -alergie -závislosti fajčenie, alkohol atď.