Jazyková bariéra je vďaka prekladateľstvu a tlmočníctvu prekonaná. Prekladateľské služby zabezpečia preklady textov, priame preklady, technické a odborné preklady, právne alebo súdne preklady. Tlmočenie môže byť simultánne, konzekutívne či sprievodné.

Prekladateľka a tlmočníčka anglického jazyka: - preklady a tlmočenie vrátane súdnych prekladov - tlmočenie svadieb ai. - profesionálne tlmočenie a obojsmerné - preklady angličtiny pre verejnosť, firmy a štátnu sféru - jazykové korektúry - všeobecné preklady a odborné špecializácie ako napr. obchodná angličtina, ekonómia a účtovníctvo, ...

Sprievodcovské služby po celej republike av Taliansku, poznávacie zájazdy do Talianska, súkromná výučba taliančiny, ruštiny a slovenčiny pre cudzincov, preklady a tlmočenie čs-it.

-Prekladateľská a tlmočnícka činnosť -Výučba jazykov

Agentúra WELT Jazyková škola, výučba: -jazykové kurzy - nemčina, angličtina, slovenčina pre cudzincov. Prekladateľstvo: -preklady aj s úradným overením - nemčina, angličtina.

ABC Korektúry Služby: -tlumočnícke služby

-Vydavateľské činnosti, polygrafická výroba, knihárske a kopírovacie práce -Výroba, rozmnožovanie, distribúcia, predaj, prenájom zvukových a zvukovo-obrazových záznamov a výroba nenahraných nosičov údajov a záznamov -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Ubytovacie služby -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti ...

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod

Prekladateľská činnosť, technické, právne, úradné a iné špecializované preklady (NJ/ČJ - ČJ/NJ). Maloobchod, predaj sedacích systémov Bioswing.

-Výroba, opravy a údržba športových potrieb, hier, hračiek a detských kočíkov -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Skladovanie, balenie tovaru, manipulácia s nákladom a technickej činnosti v doprave -Reklamná činnosť, marketing, mediálne ...

-mechanické opravy kalových čerpadiel -Špecializovaný maloobchod

Preklady - z angličtiny do slovenčiny a naopak Preklady - z francúzštiny do slovenčiny a naopak Vykonáva-individuálna výučba anglického a francúzskeho jazyka, špecializácia na Business English.

EDUCA - vzdelávacie centrum - jazykové kurzy - počítačové kurzy - kurzy účtovníctva - rekvalifikačné kurzy - prekladateľské služby.

Upratovacie práce: - pravidelné upratovanie firiem a domácností, novostavieb, umývanie okien, maliarske a natieračské práce. Prekladateľská činnosť: - úradné preklady v nemčine (z ČJ do NJ a opačne) s okrúhlou pečiatkou a tlmočenie - bežné osobné dokumenty ( rodné, sobášne, úmrtné listy, vysvedčenia a pod. ) - obchodné zmluvy - poisťovacie ...

Ponuka odborných prekladov z ruštiny a ukrajinčiny vrátane súdneho overenia.

Jazyková škola. Ponúkame: - komplexné jazykové služby - ponúkame služby už v 53 jazykoch - firemné kurzy - výučba pre verejnosť - jazykové skúšky - kurzy v zahraničí - preklady - tlmočenie a dabing - sprievodcovské služby.

Bleskové jazykové preklady do 1. hodiny Jazykové korektúry. Konzekutívne tlmočenie. Simultánne tlmočenie. Výučba cudzích jazykov. prekladáme z týchto ...

Angličtina: - kurz - preklady, tlmočenie - výučba vo firmách aj individuálne - individuálna konzultácia - príprava na pracovný pohovor - príprava na skúšky - všeobecná angličtina - obchodná angličtina - základy technickej angličtiny'. .

Činnosť: - výučba angličtiny - preklady, tlmočenie

Berlitz Schools of Languages, s. Medzinárodná jazyková škola, interkultúrne semináre, prekladateľský servis: Jazykové semináre pre manažérov. Jazykové kurzy pre manažérov. Jazyková škola Praha Jazyková škola pre deti Jazyková škola pre mládež Jazyková škola pre dospelých Jazyková škola pre verejnosť. Tradícia 128 rokov, 500 jazykových ...

Prehliadky a tlmočenie po celom území SR a strednej Európy - športové využitie a program pre deti - ubytovanie - stravovanie - doprava.

Oceňovanie podniku. Ekonomické poradenstvo. Preklady. Tlmočenie.