Jazyková bariéra je vďaka prekladateľstvu a tlmočníctvu prekonaná. Prekladateľské služby zabezpečia preklady textov, priame preklady, technické a odborné preklady, právne alebo súdne preklady. Tlmočenie môže byť simultánne, konzekutívne či sprievodné.

Služby: - preklady - tlmočenie - anglický a nemecký jazyk

Súdny prekladateľ a rodivá hovorkyňa ponúka: - prekladateľstvo ruského a ukrajinského jazyka - tlmočenie ruského a ukrajinského jazyka - odborná ruština a ukrajinčina - preklady overené, technické, obchodné - vyhotovenie prekladov vrátane overených - sprievodné tlmočenie.

Nemecké jazykové centrum NJC poskytuje skupinovú, firemnú aj individuálnu výučbu nemčiny, ďalej tiež preklady a tlmočenie z aj do nemčiny. Naše pobočky sa nachádzajú v Olomouci, Zlíne a Zábrehu.

-Veľkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce -Návrhárska, dizajnérska, aranžérska činnosť a modeling -Poskytovanie služieb osobného charakteru a pre osobnú hygienu

Služby: - preklady a tlmočenie nemecký jazyk - súdne tlmočenie

Prekladateľské služby - prekladanie anglického jazyka.

Prekladateľské služby - preklad anglického jazyka.

Služby: - účtovníctvo - preklady z a do anglického jazyka

Služby: -prekladateľské a tlmočnícke -európske aj mimoeurópske jazyky -konzekutívne, simultánne a konferenčné tlmočenie -korektúry textov kvalifikovanými rodenými hovorcami -štylistická a mluvnická úprava českých textov -súdne overovanie prekladov, zaistenie notárskeho overenia -krátke dodacie lehoty -spracovanie textov na PC ...

-Prekladateľská a tlmočnícka činnosť -Obchodná činnosť

Služby: - preklady z/do francúzskeho jazyka, francúzštiny - výučba francúzskeho jazyka.

Preklady a tlmočenie - z a do nemčiny - vrátane overenia

Poskytujem kvalitné obojsmerné preklady v kombinácii čeština - angličtina za priaznivú cenu. Viac informácií o mojich službách a cenách nájdete na mojich webových stránkach.

Nemecké centrum poskytujúce kurzy nemčiny a slovenčiny pre cudzincov, prekladateľský a tlmočnícky servis a grafologické služby.

Prekladateľská agentúra - preklady z nemeckého a do nemeckého jazyka.

Služby: - preklady, tlmočenie: - nemecký jazyk, nemčina - technická nemčina.

Preklady z a do angličtiny aj so súdnym overením

Služby - písanie textov - korektúra textov - preklady cudzích jazykov - grafika - webdesign - programovanie, správa webov.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti Poskytovanie alebo sprostredkovanie spotrebiteľského úveru

Spracovanie dát - prevedenie dát do tabuliek a databáz Preklady a tlmočenie z a do anglického jazyka odborné texty, návody, softvér, zmluvy, doklady bez súdneho overenia, prepisy textov Preklady a tlmočenie z a do nemeckého jazyka (odborné texty, návody, softvér, zmluvy, doklady bez súdneho overenia, prepisy textov)