Jazyková bariéra je vďaka prekladateľstvu a tlmočníctvu prekonaná. Prekladateľské služby zabezpečia preklady textov, priame preklady, technické a odborné preklady, právne alebo súdne preklady. Tlmočenie môže byť simultánne, konzekutívne či sprievodné.

Ponuka odborných prekladov z ruštiny a ukrajinčiny vrátane súdneho overenia.

Jazyková škola. Ponúkame: - komplexné jazykové služby - ponúkame služby už v 53 jazykoch - firemné kurzy - výučba pre verejnosť - jazykové skúšky - kurzy v zahraničí - preklady - tlmočenie a dabing - sprievodcovské služby.

Bleskové jazykové preklady do 1. hodiny Jazykové korektúry. Konzekutívne tlmočenie. Simultánne tlmočenie. Výučba cudzích jazykov. prekladáme z týchto ...

Angličtina: - kurz - preklady, tlmočenie - výučba vo firmách aj individuálne - individuálna konzultácia - príprava na pracovný pohovor - príprava na skúšky - všeobecná angličtina - obchodná angličtina - základy technickej angličtiny'. .

Činnosť: - výučba angličtiny - preklady, tlmočenie

Berlitz Schools of Languages, s. Medzinárodná jazyková škola, interkultúrne semináre, prekladateľský servis: Jazykové semináre pre manažérov. Jazykové kurzy pre manažérov. Jazyková škola Praha Jazyková škola pre deti Jazyková škola pre mládež Jazyková škola pre dospelých Jazyková škola pre verejnosť. Tradícia 128 rokov, 500 jazykových ...

Prehliadky a tlmočenie po celom území SR a strednej Európy - športové využitie a program pre deti - ubytovanie - stravovanie - doprava.

Oceňovanie podniku. Ekonomické poradenstvo. Preklady. Tlmočenie.

Prekladateľské a tlmočnícke služby: Prekladané jazyky: - slovenčina - slovenčina - angličtina - francúzština - nemčina - ruština - poľština - taliančina - holandčina - španielčina - portugalčina - maďarčina - rumunčina. Zaistíme aj preklady z a do iných jazykov napr. ázijské jazyky. Sme schopní zabezpečiť aj ...

Služby: - preklady - ekonomické, právne, prezentačné, technické, - tlmočenie - korektúry - výučba jazykov - angličtina - kurzy pre firmy.

Výučba angličtiny - kurzy anglického jazyka - preklady technických textov a webových stránok.

Služby: - prekladateľské, tlmočnícke: - nemecký jazyk, nemčina.

Služby: - preklady z litovského a lotyšského jazyka - litovčina, lotyština

Služby: - preklady - tlmočenie - ruština, ukrajinčina

Služby: - jazykové kurzy - doučovanie nemeckého a anglického jazyka - preklady zo slovenčiny do nemčiny.

Výučba, kurzy: - ruský jazyk, ruština. Služby: - prekladateľské z ruštiny do slovenčiny a naopak.

Služby: - súdne preklady a tlmočenie Jazyky: - angličtina, nemčina, španielčina, katalánčina - slovenčina

Služby: - preklady, tlmočenie: - anglický jazyk, angličtina.

Služby: - preklady - tlmočenie Jazyky: - angličtina, estónčina, holandčina, taliančina, nemčina, poľština, ruština...a ďalšie.

Prekladateľské, tlmočnícke služby: - ruský jazyk, ruština - bulharský jazyk, bulharčina - slovenský jazyk, slovenský.

Prekladateľská agentúra Mailbox translations ponúka kvalitné a odborné preklady textov, tlmočenie do takmer všetkých svetových jazykov. Preklady textov sú vykonávané profesionálnymi prekladateľmi za výhodné ceny.

Výučba, preklady, tlmočenie: - vietnamský jazyk Tematické prednášky a kurzy.