Jazyková bariéra je vďaka prekladateľstvu a tlmočníctvu prekonaná. Prekladateľské služby zabezpečia preklady textov, priame preklady, technické a odborné preklady, právne alebo súdne preklady. Tlmočenie môže byť simultánne, konzekutívne či sprievodné.

Tlačiareň: - veľkoformátové fotografie - ofsetová, digitálna, inkjetová tlač - knihárske a dokončovacie práce - grafické práce - signmaking - reklamné predmety. Jazykové kurzy: - víkendové a letné kurzy - preklady a tlmočenie - tábory s angličtinou pre deti - cambridgské skúšky.

Firma sa zaoberá fotografovaním svadieb, portrétov detí a rodín, ale aj hotelov a kancelárskych priestorov. Ďalej ponúka výučbu anglického a nemeckého jazyka pre verejnosť aj firmy. Jazykové kurzy sú rôzneho zamerania pre deti aj pre dospelých. Firma taktiež ponúka prekladateľské a tlmočnícke služby.

Administratívne služby Prekladateľské a tlumočnícke služby - Anglický jazyk, Nemecký jazyk Vykonávanie mimoškolskej vzdelávacej činnosti Organizovanie kurzov, školení a seminárov Počítačové služby Vydavateľská činnosť Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) alebo iným prevádzkovateľom živnosti ...

Distribúcia, predaj: - okuliarové rámy, šošovky - optické a oftalmologické prístroje - nástroje pre optickú dielňu

Služby: - webhosting - tvorba webovej stránky

Služby: - jazykové kurzy - preklady, tlmočenie

Jazyková škola, jazykové kurzy: - angličtina - nemčina - francúzština - taliančina - španielčina - ruština - metóda AVALON+ - metóda EXCEL+ - klasická metóda - kurzy pripravujúce na medzinárodné skúšky, na maturitné skúšky - firemné kurzy - skupinové, individuálne - víkendové - pre deti - slovenčina pre ...

Jazykové kurzy - angličtina (anglický jazyk). Výučba - Callanova metóda: - anglicky 4x rýchlejšie. Jazykový audit. Intenzívne jazykové kurzy. Jazykové kurzy pre mamičky. SKYPE Angličtina. E-learning. Jazykové skúšky a certifikáty. Zahraničné jazykové pobyty. Preklady a tlmočenie.

Poskytovanie alebo sprostredkovanie spotrebiteľského úveru -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy -Sprostredkovanie obchodu a služieb

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Ubytovacie služby -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy

-Kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj -Prekladateľská činnosť -Vyučovanie cudzích jazykov -Podnikanie v oblasti nakladania s odpadmi kategórie 0 -Sprostredkovateľská činnosť -Činnosť podnikateľských, finančných, organizačných a ekonomických poradcov

služby: -tlumočení -překlady Čeština, angličtina, taliančina a španielčina -obory ekonomika, financie, právo, technika -soudně overené preklady v jazykoch Čeština - angličtina - taliančina, vrátane ich vzájomných kombinácií -jazykové korektúry skúsenými rodenými hovorcami.

Služby: - prekladateľstvo - tlmočníctvo - právne preklady - angličtina

Kurzy: - firemné kurzy pre začiatočníkov až pokročilých - kurzy pre individuálnych záujemcov - maturitné kurzy - netradičné kurzy anglického jazyka vhodné pre individuálnych záujemcov aj firemné kolektívy. Prekladateľská a tlmočnícka činnosť - preklady z anglického jazyka do slovenčiny a zo slovenského jazyka do angličtiny.

služby: Výučba: - firemné, individuálne, skupinové - víkendové, dopoludňajšie, popoludňajšie, večerné kurzy - rôzne úrovne a intenzity - príprava na skúšky - angličtina, nemčina, taliančina, francúzština, španielčina, ruština, japončina - Čeština pre cudzincov - matematika ZŠ, SŠ - príprava na prijímacie konanie, ...

Klasický recruitment, outsourcing, outplacement, temporary help (dočasná výpomoc), try & Hire. Vyhľadanie, výber technických špecialistov, technického manažmentu a obchodníkov.

Jazyková škola, jazykové kurzy: - angličtina, nemčina, španielčina, francúzština, taliančina, ruština, portugalčina, čínština, arabčina, japončina, čeština pre cudzincov, poľština - individuálna a firemná výučba - prekladateľské a tlmočnícke služby. - špeciálny rozraďovací online test z angličtiny

služby: - jazykové korektúry - tvorba, úprava textu. Prekladateľské služby: - anglický jazyk - nemecký jazyk - taliansky jazyk.

-Prevádzkovanie kultúrnych, kultúrno-vzdelávacích a zábavných podujatí, organizovanie kultúrnych produkcií, zábav, výstav, veľtrhov, prehliadok, predajných a obdobných akcií -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Veľkoobchod a maloobchod -Poskytovanie služieb pre rodinu a domácnosť -Poskytovanie technických ...

Poskytujem doučovanie nemčiny, preklady nemčiny, korektúru nemčiny a sprostredkovanie Kindergeld. Online kurz nemčiny je vhodný pre každého.

Pani Šárka Malinová sa v rámci svojej podnikateľskej činnosti zameriava na preklady a tlmočenie. Svojim klientom ponúka prekladateľské a tlmočnícke služby francúzskeho jazyka. Ďalej sa tiež venuje sprievodcovskej činnosti.

Preklady technických a odborných textov z/do anglického jazyka, so zvláštnym zameraním na: -preklady technických a obchodných textov -návody na obsluhu, príručky, manuály zo všetkých oblastí strojárstva, stavebníctvo, elektroniky -preklady počítačovej literatúry -zmluvy -obchodná korešpondencia -webové stránky.

Služby: - profesionálne obojsmerné preklady a tlmočenie nemčiny, angličtiny a ruštiny. Preklady, tlmočenie: - angličtina, nemčina, ruština.

Ing. Karel Plaček, CSc. poskytuje prekladateľské služby pre nemecký jazyk. Ponúkam preklady vrátane úradných v nemeckom jazyku. Zaoberám sa aj prekladmi odborných textov. Sídlím na adrese Kamenická 304/88, Děčín II.