Jazyková bariéra je vďaka prekladateľstvu a tlmočníctvu prekonaná. Prekladateľské služby zabezpečia preklady textov, priame preklady, technické a odborné preklady, právne alebo súdne preklady. Tlmočenie môže byť simultánne, konzekutívne či sprievodné.

Služby: - súdne preklady a tlmočenie angličtina, ruština

Preklady, tlmočenie: - z aj do angličtiny - so súdnym overením

Jazyková Škola: -výučba jazykov, jazyky -výučba jazykov pre firmy -preklad, preklady a tlmočenie -intenzívny kurz, kurzy -nemčina, ruština, angličtina, čínština, francúzština, arabčina a pre cudzincov česky

Preklady: -z/do 50tich jazykov -odborné texty z rôznych odborov -napr. prospekty, príručky, reklamné texty, rodné listy, smernice, zmluvy, účtovné výkazy. Výučba: -firemná a individuálna výučba AJ -zameranie-všeobecná forma jazyka -konverzácia -špecifická forma jazyka. Možnosť špecializácie: možná nasledujúca špecializácia: 1.Na ...

Prekladateľská a tlmočnícka činnosť. Ruský jazyk. - profesionálne písomné a technické a právne preklady ruského jazyka. Výučba ruského jazyka priamo vo Vašom podniku - začiatočníci aj pokročilí.

Výučba, kurzy, prekladateľské, tlmočnícke služby: - francúzsky jazyk, francúzština.

Prekladateľská agentúra - odborné preklady a tlmočenie, firemná výučba jazykov, lokalizácia, grafické práce a dtp. Angličtina, nemčina, ruština, taliančina, francúzština, španielčina a všetky ďalšie európske jazyky a rad jazykov mimoeurópskych.

Všetko pre konferencie pod jednou strechou. Komplexná príprava konferencií, kongresov, seminárov a školení: -sály, ubytovanie, stravovanie, hostesky, sprievodné programy, tlmočnícka a kongresová technika, kompletná kongresový manažment pre slovenské aj medzinárodné akcie. Tlmočenie: -simultánne kabínové tlmočenie -tlmočenie ...

Preklady, tlmočenie: - angličtina špecializácia - jazyková agentúra - kurzy angličtiny, španielčina, gréčtina, nemčina, francúzština - individuálne, skupinové, firemné.

Prekladateľstvo, tlmočníctvo, prekladateľské služby, súdne tlmočenie, úradné preklady -nemčina (nemecký jazyk) Zákazkové programovanie -ekonomické aplikácie pre daňových poradcov, audítorov, účtovníkov, kontroling školenia Microsoft office pre daňových poradcov, audítorov, účtovníkov, kontroling Právne služby -obchodné právo -právo ...

Preklady a tlmočenie - z a do nemčiny. Súdne overenie, konferečné tlmočenie. Obchodné rokovania v nemeckom jazyku.

Preklady a tlmočenie nemecký a anglický jazyk. Služby: - súdne preklady a tlmočenie textov právnej povahy -preklad, tlmočenie na konferenciách s medzinárodnou účasťou, obchodné rokovania, návšteva zo zahraničia, svadobné obrady Odborné texty: -z odboru strojárstvo, ekonómia, lingvistiky, a texty krásnej literatúry písané v angličtine a ...

Moravia - prekladateľské a tlmočnícke služby do viac ako 50 svetových jazykov, preklady so súdnym overením, rovnako ako tlmočenie.

Tuček English. Výučba, kurzy, anglický jazyk, angličtina: -intenzívne pobytové kurzy -celoročné kurzy v Hodoníne -firemné a individuálne kurzy -pre dospelých 7 úrovní -pre deti od 12 rokov 3 úrovne -jazykové kurzy, jazykový kurz. Preklady, tlmočenie.

Tlmočenie a preklady: -taliančina - nemčina. Výroba, predaj, eshop.: -vlny a ušľachtilých vlákien -kurzy plstenia -výrobky z merina a ušľachtilých vlákien vyrobené technikou zvanou plsteniu/filcovaniu: -netradičné čiapky, klobúky, barety -vesty -tašky, kabelky -hračky -nášivky -prianiačka -šperky.

Preklady a tlmočenie. Nemecký jazyk. Preklady odborných textov: -právo -obchod -úradné dokumenty -financie -cestovný ruch -gastronómia -potravinárstvo -nápojový priemysel -informačné systémy -ekonomika a marketing -stavebníctvo -strojárenstvo -ekológia -história -zdravotníctvo -poľnohospodárstvo a ďalšie odbory.

-Vydavateľské činnosti, polygrafická výroba, knihárske a kopírovacie práce -Prekladateľská a tlmočnícka činnosť

Preklady a tlmočenie: -anglický jazyk -ON LINE 24 hodín denne, 7 dní v týždni -bez expresných, rýchlostných alebo odbornostných príplatkov -platí pre všetky odbory -preklady www stránok, manuálov a menu.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod

Prekladateľská činnosť, technické, právne, úradné a iné špecializované preklady (NJ/ČJ - ČJ/NJ). Maloobchod, predaj sedacích systémov Bioswing.

-Výroba, opravy a údržba športových potrieb, hier, hračiek a detských kočíkov -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Skladovanie, balenie tovaru, manipulácia s nákladom a technickej činnosti v doprave -Reklamná činnosť, marketing, mediálne ...

-mechanické opravy kalových čerpadiel -Špecializovaný maloobchod

Preklady - z angličtiny do slovenčiny a naopak Preklady - z francúzštiny do slovenčiny a naopak Vykonáva-individuálna výučba anglického a francúzskeho jazyka, špecializácia na Business English.