Jazyková bariéra je vďaka prekladateľstvu a tlmočníctvu prekonaná. Prekladateľské služby zabezpečia preklady textov, priame preklady, technické a odborné preklady, právne alebo súdne preklady. Tlmočenie môže byť simultánne, konzekutívne či sprievodné.

Svetelná reklama. Veľkoplošná digitálna tlač.

Prekladateľská agentúra poskytujúca komplexné jazykové riešenia. Zameriavame sa na technické a lekárske preklady, preklady marketingových materiálov, lokalizáciu softvéru a sprievodných textov. Dodávame preklady najvyššej kvality a svojim zákazníkom tak pomáhame presadiť sa na globálnom trhu.

Prekladateľstvo a tlmočenie z talianskeho jazyka.

Prekladateľské služby a výučba jazykov. -právnické texty, preklady úradných dokumentov, vysvedčenia, potvrdenia, atestácie, osvedčenia, rozsudky a uznesenia súdu, výpisy z registra trestov a ďalšie.

Prekladateľské služby. Tlmočenie, preklady.

Prekladateľská činnosť: -odborné preklady (angličtina, nemčina). Overovanie zhody (s direktívami EÚ, nariadeniami vlády a normami), návrhy vyhlásení o zhode, príprava a organizácia certifikácie systémov kvality.

Ponúkame preklady z aj do poľského jazyka aj preklady so súdnym overením.

Tlmočenie aj simultánne a preklady v jazyku francúzskom, francúžština.

UMAKU. Výučba angličtiny a japončiny vo firmách, doučovanie žiakov, kurzy aj individuálne lekcie pre dospelých, od začiatočníkov po pokročilých. Ponúkam preklady a tlmočenie, korektúry bakalárskych, diplomových a iných prác (v českom aj anglickom jazyku).

Sprostredkovanie obchodu. Angličtina, francúzština: - preklady - tlmočenie.

Preklady z a do 50 jazykov-albánčina, francúzština, lotyština, slovenčina, angličtina, gruzínčina, maďarčina, slovinčina, arabčina, hebrejčina, macedónčina, srbčina, arménčina, hindčina, moldavčina, španielčina, bieloruština, holandčina, mongolčina, švédčina, bengálčina, chorvátčina nemčina, thajčina, bosenčina, indonézština, ...

Prekladateľské služby z nemeckého a anglického jazyka.

Jazyková škola, služby vo viac ako 10 jazykoch: -firemné a individuálne jazykové kurzy angličtina, nemčina, francúžština, španielčina, čeština pre cudzincov, taliančina, poľština, ruština, bulharčina, ukrajinčina -preklady v menovaných jazykoch a ďalej preklady maďarčina, fínčina -titulkovanie videí -tlmočnícke služby (tlmočenie) simultánne, ...

Preklady, tlmočenie: -z francúzštiny a do francúzštiny. Profesionalita, prax, vzdelanie.

Prekladateľské a tlmočnícke služby: -preklady profesijné, súdne, expresné. -tlmočenie vo viac ako 70 svetových jazykoch.

Kurzy angličtiny pre začiatočníkov a pokročilých. Preklady do a z angličtiny.

preklady z a do nemeckého, anglického aj srbského jazyka. Ponúkame au-pair zájazdy do nemecky hovoriacich krajín, jazykové a profesijné vzdelávanie.

Prekladateľská a tlmočnícka činnosť, preklady, tlmočenie, výučba anglický jazyk.

Prekladateľ, tlmočník - portugalčina. -angličtina, slovenčina, slovenčina