Chcete predávať či nakupovať nehnuteľnosť? Realitné kancelárie vám umožnia predaj bytov a domov, prenájmy, predaj komerčných objektov - kancelárskych priestorov, obchodných objektov, skladov a garáží a predaj pozemkov (stavebných parciel, záhrad a polí).

Realitná kancelária, služby: -zprostředkování predaj, prenájom a nákup nehnuteľnosti (rodinné domy, byty, chaty pozemky i.). prevádzkareň: -Miroslav, Vinárska 1179, mob .: 603 290 695. služby: -Právne, zmluva, právny servis -Finančné, hypotéky, zabezpečenie úveru a financovania.

Realitná kancelária: -po-pia 9.30-17 -odhady nehnuteľnosti -predaj a prenájom nehnuteľností - byty, rodinný domček, nájomný dom, pozemok, pole, výrobné priestory, sklady. Kaviareň: po-ne 7.30-18 Penzión: -izby vybavené sociálnym zariadením, chladničkou a TV.

Kompletná rekonštrukcia Stavebné a murárske práce Kladenie podláh Obkladačské práce Maliarske a natieračské práce.

Realitný malker - pobočka realitnej kancelárie M&M Reality Jihlava - predaj nehnuteľností.

Návrhy, realizácia a predaj osvetlenie, svietidiel a svetelných zdrojov.

Realitná činnosť. Správa a údržba nehnuteľností. Sprostredkovanie - predaj, prenájom: - rodinné domy, rozostavané domy - byty - družstevné aj v osobnom vlastníctve - rekreačné objekty - chalupy a chaty - komerčné objekty - pozemky - na bývanie, komerčnú výstavbu, poľnohospodárska pôda, lesy - garáže.

Pani Mária Suchánková je profesionálnym partnerom spoločnosti REALITY PRORADOSŤ. Špecializuje sa na predaj, prenájom realít a správu nehnuteľností v okrese Hodonín a Uherské Hradiště. Profesionálne realitné služby poskytujeme už viac ako pätnásť rokov. Z pôvodne malého "rodinného" projektu sa postupným vývojom REALITY PRORADOSŤ stali ...

Služby v oblastiach stavebníctva, teplárenstva, reality.

KRP realitné služby s.r.o. prevádzkuje realitná kancelária zameriavajúca sa na bytové, nebytové priestory a pozemky.

Good REAL, s.r.o. je realitná kancelária zameriavajúca sa na predaj, nákup a prenájom nehnuteľností a na financovanie.

IP Solution for your living s.r.o. sa zameriava na služby týkajúce sa financovania bývania, na majetkové a úrazové poistenie a realitné služby.

Veľkoobchod, maloobchod. Murovací materiál pre hrubú stavbu: -pálené tehly -betónové tvárnice -stropy -preklady -komínové systémy Maltové a omietkové materiály: -cement -vápno -suché maltové a omietkové zmesi -zatepľovacie a sanačné omietky -potery a mazaniny omietkové armovacie tkaniny Strechy a fasády: -pálené strešné ...