Chcete predávať či nakupovať nehnuteľnosť? Realitné kancelárie vám umožnia predaj bytov a domov, prenájmy, predaj komerčných objektov - kancelárskych priestorov, obchodných objektov, skladov a garáží a predaj pozemkov (stavebných parciel, záhrad a polí).

Realitná činnosť, kancelária, reality, sprostredkovanie, predaj, ponuka nehnuteľnosti, nehnuteľností. (Rodinný dom, RD, domy, byty, stavebné pozemky, pozemok, komerčné priestory, nebytové priestory, garáže, pivnice ..) Dopyt klientov po kúpe, kúpy alebo prenájmu, prenájom nehnuteľnosti. Finančná služba. Komplexné finančné služby v oblasti ...

Lubomír Nesnídal prevádzkuje realitnú agentúru v Znojme. Sprostredkujem vám kúpu, predaj a prenájom nehnuteľností. Zaistím financovanie nehnuteľností, poistenie majetku, právne poradenstvo. Predaj, prenájom: - byty - rodinné domy - pozemky - kancelárie - rekreačné objekty - komerčné objekty - garáže.

V našom Úverovom centre poskytujeme kompletné finančné poradenstvo a realitný servis. Pomôžeme Vám so sprostredkovaním hypotéky, konsolidácie a pôžičiek. Postaráme sa o predaj a výkup nehnuteľností, vrátane vypracovania znaleckého posudku a odhadu a bezpečnú advokátskej úschovňu.

V našom Úverovom centre v Hodoníne poskytujeme kompletné finančné poradenstvo a realitný servis. Pomôžeme Vám so sprostredkovaním hypotéky, konsolidácie a pôžičiek. Postaráme sa o predaj a výkup nehnuteľností, vrátane vypracovania znaleckého posudku a odhadu a bezpečnú advokátskej úschovňu.

Pomoc s predajom nehnuteľností pre bývanie a rekreáciu na celom území Južnej Moravy.

Projekcia, projektant, projekčná kancelária, projektovanie: -projektová dokumentácia pre stavebné povolenie -pozemné, bytové, hospodárske, občianske stavby -rodinné domy -pôdne vstavby -podnikateľské prevádzky -administratívne budovy -výrobné a obchodné centrá -zdravotnícke zariadenia -hotely, ubytovne -reštaurácia, kuchyňa ...

Tím certifikovaných realitných špecialistov v Znojme. Predaj, kúpa aj prenájom nehnuteľností (domy, byty, pozemky).

Spoločnosť Development Minářová s.r.o. ponúka komplexné služby v oblasti bývania a realít. Zaoberáme sa výstavbou a predajom rodinných domov. V rámci našej činnosti sa postaráme o vybavenie všetkých formalít, od zaistenia projektovej dokumentácie cez stavebné povolenie až po finálne dokončenie stavby. Venujeme sa tiež realitnej činnosti, naši ...

-Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Nakladanie s odpadmi (okrem nebezpečných) -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Prenájom a požičiavanie vecí ...

Realitná kancelária - obchodovanie s nehnuteľnosťami, - predaj prenájom - komerčné objekty, pozemky

-Zastavárenská činnosť a maloobchod s použitým tovarom -Zasilatelství a zastupovanie v colnom konaní -Poskytovanie služieb pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo, rybnikárstva, lesníctvo a poľovníctvo -Nakládání s reprodukčným materiálom lesných drevín -Chov zvierat a ich výcvik (s výnimkou živočíšnej výroby) -Úprava nerastov, dobývanie rašeliny ...

realitná spoločnosť - kompletný servis pri predaji, kúpe, prenájmu a prevodu nehnuteľností - kompletný právny servis - odhad nehnuteľnosti pre potrebu DÚ - prevodné poplatok družstvu - finančné poradenstvo.

Realitná spoločnosť, kancelária - predaj, prenájom nehnuteľností, bytov. Stavebná činnosť: - nová výstavba - rekonštrukcia - zatepľovacie systémy - hrubá stavba - projekcia, inžiniering.

Predaj, prenájom: -nehnuteľností bez provízie.

COLOSEUM NEHNUTEĽNOSTI s.r.o., je renomovaná expandujúca realitná spoločnosť, ktorá svojou činnosťou zvyšuje kvalitu poskytovaných služieb v celom Juhomoravskom kraji. Najviac si zakladáme na DOBREJ POVESTI, a preto našim klientom štandardne ponúkame najrýchlejší predaj za najvyššie možné ceny a bezkonkurenčný právny servis, ktorý pre našich ...

Správa nehnuteľností, údržba domového majetku. Zaistenie prevádzky, opravy a rekonštrukcie nájomných domov, bytov, prevádzok a nebytových priestorov. Kancelária bytová: -Gorkého 18, tel.: 549245753, zástupca ing. Osvald. Realitná kancelária: -sprostredkovanie predaja, kúpy, prenájmu nehnuteľností a finančnej spoluúčasti.

Reklamná a marketingová agentúra. Full servis. Realitná kancelária, reality: Sprostredkovanie komplexných služieb v oblasti predaja bytov a domov (rodinné). Zaistíme vám prenájom akéhokoľvek domu či bytu vrátane profesionálneho právneho a finančného servisu... stačí sa len nasťahovať.

Rodinná realitná kancelária Matras & Matras s 21 ročnými skúsenosťami na trhu. Pomôžeme vám s výberom, predajom alebo prenájmom bytu, rodinného domu, nebytových priestorov aj pozemku. Spoľahlivo zaistíme kompletne právny servis aj daňové priznania. Rokovať s vami budú odborne preškolení a skúsení makléri.