Chcete predávať či nakupovať nehnuteľnosť? Realitné kancelárie vám umožnia predaj bytov a domov, prenájmy, predaj komerčných objektov - kancelárskych priestorov, obchodných objektov, skladov a garáží a predaj pozemkov (stavebných parciel, záhrad a polí).

Hostinská činnosť -Špecializovaný maloobchod -Realitná činnosť -Ubytovacie služby -Správa a údržba nehnuteľností

SOLIDE INVEST, s.r.o. sa zameriava na prenájom nehnuteľností, bytových aj nebytových priestorov.

VIFINA s.r.o. sa zameriava na správu majetku a obchod.

JH9 nehnuteľnostný fond a.s. sa zameriava na investície do nehnuteľností a na ich predaj a odhady.

HomeForLiving sa zameriava na realitné a právne služby, financovanie a upratovanie nehnuteľností.

Oddlžovanie, riešenie exekúcií a konsolidácie.

Brnenská realitná kancelária zameraná na videoprehliadky a nadštandardnú prezentáciu nehnuteľností, prezentáciu zaujímavých lokalít a kompletné zastúpenie pri predaji či prenájme nehnuteľností. Zaoberáme sa predajom a prenájmom nehnuteľností v lokalitách Brno, Břeclav, Hustopeče, Pohořelice, Znojmo a širokom okolí. Naša spoločnosť zastupuje mnoho ...

Spoločnosť Czech Point 101, s.r.o. prevádzkuje realitnú kanceláriu.

Realitná kancelária spoločnosti HOME Hunters, s.r.o. poskytuje predaj nehnuteľností. Pobočka Praha - adresa: Senovážne námestie 978/23, 110 00 Praha 1.

Realitná, poradenská a sprostredkovateľská kancelária - predaj nehnuteľností.

MEA Reality, s.r.o. je realitná kancelária. Prevádzkareň: Svätopeterská 35/7 617 00 Brno

Činnosť: - vymáhanie, správa, odkup pohľadávok - detektívne služby - stráženie osôb, majetku - upratovacie služby - energetické poradenstvo - realitná činnosť.

Realitná kancelária - predaj nehnuteľností, prenájom objektov.

KOPÍROVACIE CENTRUM: KOPÍROVANIE digitálne, veľkoplošné a veľkoobjemové: -ČIERNOBIELE AJ FAREBNÉ do formátu A0 a dlhších na strojoch OCÉ a CANON vrátane skladačiek, zväčšovanie a zmenšovanie 25 - 400% -OBOJSTRANNÉ KÓPIE FAREBNÉ aj ČB do F A3, inverzné tlač -PLOTROVANIE A SKENOVANIE čiernobiele aj farebné na CD, flash alebo na ...

AMA evolution s.r.o. prevádzkuje realitná kancelária zameriavajúca sa na predaj a prenájom nehnuteľností, právne služby a na zabezpečenie poistenia a financovania.

Lukaz, s.r.o. zaisťuje požičovňu áut. Dodávajú stavebné stroje všetkých typov, kamióny, autobusy a ostatnú techniku.

-Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Poskytovanie služieb pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo, rybníkárstvo, lesníctvo a poľovníctvo -Výroba, obchod a služby inde nezaradené -Poskytovanie technických služieb -Služby v oblasti administratívnej správy a ...

Realitná kancelária. Ponúkame kvalitné služby v oblasti bývania, obchodných a administratívnych priestorov, areálov aj pozemkov.

Realitná kancelária - prenájom bytov, domov.

Činnosť: - realitné služby - sprostredkovanie predaja nehnuteľností - investície do ornej pôdy

Reality Pod čiapkou s.r.o. sa zameriava na realitnú činnosť, správu nehnuteľností a na zabezpečovanie financovania a investície.

MKR Real Estate s.r.o. prevádzkuje realitná kancelária, v ktorej sa zameriava na nákup, predaj a prenájom nehnuteľností.