Chcete urobiť efektívnu reklamu svojej firme? Medzi najobľúbenejšie druhy reklamy patrí reklama cez sociálne siete, spätné odkazy, reklamné bannery, reklamné billboardy, virálny marketing, PR články, mediálna reklama v tlači, televízii, novinách a v rádiu.

Spoločnosť MITKO s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj reklamných predmetov, party stanov, slnečníkov, sedacích vakov a mnoho ďalšieho.

Olga Kocierzová sa zameriava na výrobu a predaj keramiky, darčekových predmetov, textilu a reklamných predmetov.

Služby: -tvorba WWW a webdesign -správa a aktualizácia -portály a internetové aplikácie -intranetové informačné systémy -realizácia internetových kampaní -optimalizácia pre vyhľadávače (SEO) -kreatívna grafika a DTP -webhosting a serverhosting.

MakesYouLocal s.r.o. sa zameriava na online marketing a preklady.

ContentKing Slovakia s.r.o. sa zameriava na internetový marketing, SEO a monitorovanie.

Mgr. Lubomír Soldán sa zameriava na grafický dizajn, tvorbu videí, animácií a na marketing a fotografovanie.

Predaj, maloobchod, dodávka, e-shop, internetový obchod: - darčekové a reklamné poháre. Pieskovanie skla: -logá, logo -mená -venovanie.

Spoločnosť ReSit s.r.o. so sídlom v Českých Budějoviciach sa už takmer 30 rokov zaoberá všetkou činnosťou v oblasti sieťotlačovej produkcie, a to predovšetkým výrobe samolepiek. Súčasne sa zaoberáme aj reklamnou výrobou, kedy ponúkame napr. výrobu polepov vozidiel, reklám na budovy, reklamných tabúľ, bannerov a kalendárov. Súčasťou nášho ...

Sme kreatívne štúdio zameriavame sa na tvorbu prezentačných filmov, náborových kampaní, reklamné fotografie, zvukovú tvorbu a marketing

Salón Médea, s.r.o. poskytuje: - kaderníctvo - masérske, kozmetické služby - manikúra a pedikúra - nákup a predaj kozmetických výrobkov - organizovanie rekvalifikačných kurzov

Prevádzkujeme: -vybraná telovýchovná, športové, rekreačné a ubytovacie zariadenia v meste. -zimný štadión -futbalový areál -turistická ubytovňa -mestské kúpele -letné kúpalisko -parkovacie automaty.

Ponuka: - reklamné a fotografické služby - polep automobilov, cedulí a nákladov. Tlač: - vizitky - novoročenky - etikety - samolepky - reklamné plachty - kalendáre - plagáty a bilboardy. Potlač tričiek a reklamných predmetov.

Reklamná kancelária. Tlačové služby: - časopisy, Vonkajšia reklama: - billboardy, bigboardy. Event agentúra. Reklamné spotové kampane. Výroba krátkych produktových programov.

Billa Clean s.r.o. sa zameriava na stavebné a záhradnícke práce a poskytuje marketingové služby.

Spoločnosť hi SEO, s.r.o. sa zameriava na tvorbu internetových prezentácií, grafickú činnosť a na SEO.

Ubytovanie: - ubytovňa s celoročným ubytovaním: - WC a sprcha na izbe. Parkovanie. Nefajčiarske priestory. Výroba, dodávka: - atypické dosky na jedálne lístky - vývesné štíty a reklamné pútače. Služby: - pieskovanie skla. - renovácia drevených dielov.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -záhradný kovový nábytok -doplnky. Spracovanie, výroba, ohýbanie: -sklenené dekorácie, sklenené obrazy, štýlové dosky, dosiek, doska-fusingu a ohýbanie skla, sklo, skiel. Fusingová pec 230 x 130 cm, do výšky 40 cm. Predaj sklenených dekorácií. Leto 2007. Ubytovanie, chalupa: -27 ...

SBP Morava, s.r.o. poskytuje pohostinstvo: - bowling centrum - squash a bedminton - služby reštaurácie

Ubytovanie - 2 štvormiestne apartmány - vlastné sociálne zariadenie - lyžiareň - možnosť parkovania - záhradný gril Polygrafická výroba Predaj - farby - laky Renovácia - nábytok Písmo maliarstvo

Vedenie účtovníctva Administratívne služby Reklamné a marketingové služby Zprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu Zprostredkovateľská činnosť v oblasti služieb Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) alebo iným prevádzkovateľom živnosti (veľkoobchod)

Fuchsia s.r.o. sa zameriava na tvorbu webových stránok a na internetový marketing.

ŠTARTUJEME WEBY, s.r.o. sa zameriava na tvorbu webových stránok, online marketing as tým súvisiace poradenstvo a činnosti.

WONDER WEB spol. s r.o. realizujú tvorbu webových stránok, hosting, marketingové kampane a stratégie.

Visueo.cz - reklamná agentúra Praha ponúka svojim klientom služby z oblasti grafického designu a webových stránok. Cieľom je tvoriť graficky a funkčne zaujímavé návrhy a riešenia, ktoré 100% spĺňajú všetky technické parametre pre použiteľnosť v praxi. Svoju prácu vykonávame s maximálnym nasadením a individuálnym prístupom ku klientovi.