Potrebujete pomôcť s uprataním bytu, domu, kancelárie, firmy, priestorov po sťahovaní, školy, komerčných priestorov či s upratovaním po stavbe? Pomôže vám upratovací tím, ktorý sa postará o údržbu a čistenie objektov, priestorov a povrchov všetkých typov.

Murárstvo, murárske práce. Zemné a výkopové práce. Upratovacie práce - pravidelné aj jednorazové upratovanie. Baliace práce, balenie tovaru.

Jiří Juchelka vlastní upratovaciu firmu, ktorá Vám zaistí upratovanie hlavnej chodby, umývanie okien, upratovanie pivníc a ďalšie priestory podľa Vašich potrieb.

Stavebné a výkopové práce - zemné práce - demolácia - upratovacie práce - manuálna práca, pomocné práce - inštalačné práce.

-Výroba kovových konštrukcií a kovových výrobkov -Povrchová úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov -Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytovanie technických služieb -Přípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné práce Vodoinstalatérství, kúrenárstvo

Odstraňovanie graffiti z budov, značiek, verejných priestorov. Antigrafiti servis. Upratovacie služby. Finančné služby. Montáž: - žalúzie - tieniaca technika.

Činnosť v strojárstve: - tryskanie suchou a mokrou cestou - vysokotlakové čistenie - povrchová ochrana všetkých materiálov - maľby - výškové práce

Čistenie čalúnenia, sedacích súprav, matracov a kobercov.