Potrebujete pomôcť s uprataním bytu, domu, kancelárie, firmy, priestorov po sťahovaní, školy, komerčných priestorov či s upratovaním po stavbe? Pomôže vám upratovací tím, ktorý sa postará o údržbu a čistenie objektov, priestorov a povrchov všetkých typov.

Čistenie čalúnenia, sedacích súprav, matracov a kobercov.

RÝCHLA JEDNORÁZOVÁ PRÁCA: - montáž nábytku, doplňovanie tovaru v obchodných reťazcoch, upratovacie služby, roznášanie letákov, vykladanie kamiónov, ... - zabezpečenie študentov SŠ a VŠ, prípadne žien na materskej dovolenke KRÁTKODOBÁ PRÁCA: - práca na niekoľko po sebe idúcich dní pri problémoch so stavom kmeňových zamestnancov - ...

Komplexné služby pri vyprataní objektov Vám zaistí firma Marie Bělová. Naša firma sa zameriava na vypratávacie práce. Vypratávame byty, domy, kancelárie, pivnice, pôdy aj stodoly. Ďalej naše služby zahŕňajú búracie práce, demolácie a rozoberanie stavieb s následnou likvidáciou sute. Obrátiť sa na nás neváhajte aj keď potrebujete upratať ...

MEFRA s.r.o. sa zameriava na servis, sťahovanie a montovanie výrobných liniek, na priemyselné čistenie suchým ľadom, skladovanie a žeriavnícke práce.

EVADTER s.r.o. zaisťuje upratovacie služby, vykonáva výrobu pečiatok, reklamných predmetov a inštalácie softvéru a hardvéru.

Spoločnosť sa zaoberá stavbou exkluzívnych mobilných domov na zákazku pod značkou Tinylux. Ponúkame kompletné riešenie vrátane vybavenia, s možnosťou výberu pôdorysu a sklonu strechy. Realizujeme tiež garáže a zastrešené státie, nadväzujúce na zvolený typ domu.

Upratovacia služba v Olomouci. Zaistí pravidelné aj generálne upratovanie, nákupy pre domácnosti. Ručné umývanie a čistenie vozidiel. Služby hodinového manžela.

Parné, ručné umývanie áut. Čistenie parou v domácnosti, firmách, kanceláriách.

Upratovanie kancelárií a komerčných priestorov.

Deratizačné a dezinfekčné služby. - hubenie hlodavcov - hubenie hmyzu, ploštíc, mravcov, švábovitých - dezinfekcia bytov po zosnulých - v potravinárstve - v obytných domoch - v ostatných prevádzkach.