Fitnes centrá a posilňovne umožňujú cvičenie na kvalitných strojoch. Aeróbny či kruhový tréning a ďalšie lekcie vám cvičenie ozvláštnia. Prihláste sa preto na aerobik, TRX lekcie, bosu, bodystyling alebo na jumping a urobte niečo pre svoju postavu.

Fitness centrum. Internetový obchod, eshop, predaj: -športová výživa a doplnky výživy.

Štúdio pre ženy. Služby: - posilňovňa (fitness centrum): - trenažéry - bežeký pás, orbitrek, Kettler spiningový bicykel, steper - posilňovacie stroje - infrasauna - solárium: - horizontálne solárium UWE BLACK Power V 12i - tvárové výbojky - predaj solárnej kozmetiky - pneuvín (prístroj na sekvenčnú tlakovú drenáž, ...

Fittness centrum Training and Café. Služby: -fitness, posilňovňa -viac ako 30 posilňovacích strojov -osobní tréneri -veľká aeróbna zóna s bežeckými trenažérmi -pilates, jóga, fyzio jóga, cvičenie s Charlesom -TRX -zľavy pre študentov atď - káva, občerstvenie, - výživové poradenstvo, doplnky výživy. Systémové a fyzio kruhové ...

Štúdio Bikram hot jogy v Olomouci. Cvičenie prebieha v miestnosti s vyššou okolitou teplotou. čo má pozitívny vplyv na prekrvenie organizmu a podporuje jeho samočistenie. Hot jóga je jedinečné cvičenie so silnými pozitívnymi účinkami na fyzickú aj psychickú stránku tela.

Tenisové kurty. Golf Indoor. Atrakcie pre deti. Wellness. Fitness. Hipoterapia.

Centrum zdravia Bohuňovice: - krytý plavecký bazén - tobogán - detský bazén - teplý bazén - posilňovňa, fitness, fitcentrum - sauna - parný kúpeľ - solárium - masérske služby - plavecký výcvik, - občerstvenie.

klimatizovaná posilňovňa v centre Zlína. Lokálna kryoterapia. Predaj: - doplnky stravy - vitamíny.

Fitness centrum Fitness Podbaba má za sebou dlhoročnú úspešnú tradíciu. a novo vertikálne solárium. Posilňovňa je rozdelená na tri na sebe nadväzujúce časti. K rozohriatiu organizmu je pre Vás pripravená cardio zóna s rotopedami, stacionárnymi kolesami, behacími pásmi, steppry a novým strojom WAVE (korčuľovanie v štyroch rôznych polohách) a ...

Rehabilitácia, fitness - cvičenie skupinové aj individuálne - športové kurzy. Prevádzkareň Stará Rola Pretekov mieru 582/3 360 17 Karlove Vary

Fitnes centrum - osobný tréner a výživový poradca - kurzy cvičenia pre deti i dospelých.

Fitness centrum v Plzni na Boroch so službami osobného trénera. Súčasťou služieb fitness centra je internetový obchod zaoberajúci sa predajom športovej výživy značky MaxxWin.

Služby: - fitness - jumping - walking - jóga - pilates

Volcano Health Club je úplne novým, netradičným projektom pre zdravie a krásu av Česku sa stal úplne ojedinelým. Okrem širokej palety špičkových služieb v oblasti fitness, spa a wellness, ponúka Volcano Health Club ako prvý klub v ČR inovatívnu technológiu Kinesis.

Služby: -cvičenie na stoloch Slender You. -solárium.

Fitness služby - posilňovňa - fitness tréner - zumba - jóga.

Osobná trénerka fitness - posilňovanie - tvarovanie a spevnenie postavy - individuálny tréning - zostavovanie stravovacieho plánu - poradenstvo cez výživu a doplnky - regeneračné a uvoľňovacie cviky.

Služby: - fitness - posilňovňa - solárium - masáže

Športové centrum: -bazén -fínska sauna -posiľovňa.

Bazén Solárium. Sauna. Masáže. Fitness štúdio

Služby: - fitness - posilňovňa - biosolárium - masáže