Fitnes centrá a posilňovne umožňujú cvičenie na kvalitných strojoch. Aeróbny či kruhový tréning a ďalšie lekcie vám cvičenie ozvláštnia. Prihláste sa preto na aerobik, TRX lekcie, bosu, bodystyling alebo na jumping a urobte niečo pre svoju postavu.

Cvičenie HOT YOGY v dvoch brnenských štúdiách. V jednom z nich aj power yogy, fitness yogy, hatha yogy, vinyasa yogy, gravid yogu a iných štýlov yogy a zdravotného cvíčenia.

Služby: - fitness - solárium - fitbox - ping-pong - sála na box. - sauna - jumping

Cvičenie: -rodičia s deťmi -predškolské deti, mladší a starší žiaci -ženy (cvičenie pri klavíri) -aerobic -jóga (zdravotná) -kalanetika -zdravotný telocvik -oddiely-hádzaná, tenis, volejbal, kolky.

Športový areál: - aquapark - letná plaváreň - sauna - beach volejbal - detské dopravné ihrisko - tenis - korčuľovanie a ľadový hokej - fitness - soľná jaskyňa - masáže.

Chudnutie na strojoch v Úplnom súkromí FIVERIDERS - posilňovanie panvového dna a bedrovej oblasti = rovnováha, stabilita - aeróbne cvičenie na spaľovanie tuku - rehabilitačné cvičenia - nezaťažuje kĺby ani chrbticu - kĺzavý pohyb - cvičenie váhou svojho tela - cvičenie proti bolestiam chrbta ROLLETIC - chudnutie, tvarovanie a ...

Reklama na textil. Reklama: - flockom - sublimačnou tlačou - sieťotlačou - na športové dresy - na autokoberce - na výšivku.

Fitness: - aeróbna zóna - bežiaci pás, krosový trenažér, veslársky trenažér, cvičenie na balónoch - možnosť osobného trénera - zostavenie osobného plánu a jedálnička - fyzioterapeut - možnosť individuálnej objednávky. Solárium: - 4 stroje ( 1 vertikálne) - samoopaľovací nástrek - infrasauna (pre 4 osoby) - masáže.

Jumpig centrum. Služby: -cvičenie poskoky a šprinty -posilňovanie celého tela.

Beauty Body Fitness štúdio: -power plate -vacustar - cvičenie v podtlaku -cvičenie pre ženy všetkých vekových kategórií.

Dámske štúdio. Cvičenie: - aerobik - aerobik-posilňovanie - cardio bosn - kalanetika - P-class - body ball - cvičenie pre regeneráciu chrbtice - rehabilitačné a zdravotné cvičenia - zumba - indoor cycling - pilates

Osobný tréner fitness Hamáček Vám zostaví správny jedálniček a tréningový plán.

Amatérska bowlingová liga, (dráha). SPINNING: -účinné skupinové cvičenie na stacionárnych kolesách. Reštaurácia: -denné stravovanie. Bar.

Osobný tréner funkčného posilňovania, kickboxu a sebaobrany. Možnosť cvičenia individuálne aj na skupinových lekciách. Vhodné pre všetky vekové kategórie, pre mužov aj ženy. Tvarovanie tela, chudnutie, kondícia, koordinácia. Rekvalifikačné kurzy. Eshop s potrebami pre domácich miláčikov.

Fitness centrum. Posilňovňa. Sauna s ochladzovacím bazénom. Bar s občerstvením. Predaj: -fitness rukavice, opasky a trhačky -športové oblečenie -doplnková športová výživa.

Výživová poradňa -masáže -spining

Relaxačné a fitness štúdio: - tvarovanie postavy pomocou prístroja Vacushape - Body Roll - vibračný trenažér - elektrofrekvencia - na spevnenie pokožky, aktivácia svalstva - kryolipolýza pomocou kryoprístroja - fiveriders - cvičenie na prístroji - kardiozóna - elektrofrekvencia - na spevnenie pokožky, aktivácia svalstva.

Fitness a solárium - krytý bazén Fitness. Solárium.

Fitness centrum: - posilňovňa - solárium - aerobic - indoor - cycling.

Pobočka. Dámske fitness, wellness centrum, VacuShape, Power Plate Ostrava - najmodernejšie technológie pre redukciu problémových partií a tvarovanie postavy - nutričné poradenstvo - najmodernejšie technológie vo fitness - cvičenie so strážením detí - power Plate Studio - vacushape - kardio zóna - lymfodrenáže - ...