Máte radi pohyb a šport? Vyskúšajte si loptové hry, posilňovanie, plávanie, bicyklovanie, lyžovanie, korčuľovanie alebo beh. Na praktizovanie športov sú potrebné športové haly, bazény, ihriská, kluby, fitness centrá, športové kluby, posilňovne a telocvične

Potápačská škola: - kurzy potápania PADI, IANTD - kurzy NITROX. Predaj, požičovňa, opravy, servis: -potápačské a plavecké potreby. Plnenie fliaš. Zájazdy za potápaním. Potápačský klub PDW.

Zaoberáme sa dovozom a predajom značkového textilu a outletu z Veľkej Británie, Talianska, Francúzska, Španielska a ďalších krajín. Dovážame aj luxusné second hand z Anglicka. Špecializujeme sa na značky: Next, Extase, Adidas, Puma, Nike, Cache Cache, Patrice Breal, Tommy Hilfiger, Bench, Bershka, Pepe Jeans, Guess, Quiksilver a mnoho ...

Predaj a servis: - športové potreby pre futbal.

-Spracovanie dreva, výroba drevených, korkových, prútených a slamených výrobkov -Výroba vlákniny, papiera a lepenky a tovaru z týchto materiálov -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Prevádzkovanie kultúrnych, kultúrno-vzdelávacích a zábavných zariadení, organizovanie kultúrnych produkcií, zábav, výstav, veľtrhov, ...

Výroba: - ruské kolky z recyklovaného plastu - človeče nehnevaj sa, vonkajšie veľké prevedenie.

Zážitkové programy: - outdoorové a indoorové - detské dni - detské tábory - paintball, lanové aktivity, lukostreľba - výlety - výučba lyžovania, snowboardingu.

Prenájom: - viacúčelová sála (konanie kongresov, plesov, módnych prehliadok, koncertov - tenisový kurt (tartanový povrch, umelé osvetlenie) - bábkové divadlo - miestnosti na školenia, prezentácie firiem, oslavy.

Požičovňa lodí. Na zákazku organizujeme vodácke zájazdy na české, slovenské, poľské a rakúske rieky, školské výlety a putovné tábory na českých riekach.

Relaxačné centrum so športovým vyžitím. Tenis. Squash, bedminton. Fitness. Relaxačná zóna: - solárium, turbo solárium - fyzioterapia, masáže a balneo služby - thajské masáže. Kaviareň. Sauna, para, whirlpool.

Maloobchod: - bicykle trekkingové, horské, cestné, freestyle/BMX, detské - cyklistické náhradné diely - cyklocomputre, športtestre - prilby. Servis, opravy bicyklov. Predajňa: - Olomouc, Havelkova 3.

Výroba, predaj, montáž: - šmykľavky, hojdačky, drevené stavby, detské zostavy (ihrisko), hracie zostavy pre verejnosť, privátne detské ihriská - predaj nástrojov na obrábanie kovov.

Výroba: - mobilné, vonkajšie, vnútorné, kontajnerové boxy pre kone - skokového a prekážkového materiálu Činnosť, výroba: - stavba a vybavenie jazdiarní - stavba povrchu jazdiarní - stavba stajní

Cyklošport - cyklomtw: - predaj bicyklov - predaj cyklodoplnkov - servis - stavba kolies na zákazku.

Cestovná kancelária: - zájazdy so športovou náplňou - typy turistických, cyklistických, vodáckych, lyžiarskych zájazdov. Predaj: - outdoorové vybavenie.

Výroba, predaj tovaru pre vodákov: -lodné vrecia -nafukovacie vaky -vodotesne a vodovzdorné obaly a tašky. Požičovňa: -vodácke potreby.

EXPRESKA je 30 minútový kruhový fitness klub pre ženy, ktoré chcú stratiť váhu, posilniť srdce, zlepšiť zdravie a fyzickú kondíciu. Intenzívny kruhový tréning prebieha na špeciálnych strojoch, kde sa cvičia až dve svalové skupiny naraz.

BSS Clubu Drahotuša: - Beach volejbal - Lekcia DietFitness - Squash - Tenis - Welness - ubytovanie v drevených chatkách - organizovanie firemných akcií, rautov.

Praktizujeme a cvičíme Jógu nielen ako fyzické cvičenie na posilnenie kondície a pružnosti tela, ale predovšetkým ako cestu k vnútornému zážitku, zážitku seba samého, sebaovládaniu, posilneniu sebavedomia a prílivu energie a úspechu do nášho života.

Predaj, opravy, servis, bazár: - bicykle.

Rybárska bašta. Celoročný rybolov. Organizovanie osláv a podujatí. Športové centrum - fitness.

Predaj, požičovňa: - lyžiarske vybavenie a potreby - lyže zjazdové, bežecké - snowboardy - prútika - viazanie - oblečenie.

IK Poľovnícke odevy: - výroba kožených, lodenových poľovníckych odevov a doplnkov s možnosťou výšiviek - kožené saká, vesty, nohavice - kožené batohy, opasky, traky - predaj kožených čiapok s možnosťou výšiviek.