Máte radi pohyb a šport? Vyskúšajte si loptové hry, posilňovanie, plávanie, bicyklovanie, lyžovanie, korčuľovanie alebo beh. Na praktizovanie športov sú potrebné športové haly, bazény, ihriská, kluby, fitness centrá, športové kluby, posilňovne a telocvične

Športovo-rekreačný areál: -ubytovanie -reštaurácia -bowling -športový areál -minigolf -detský kútik.

Predaj, e-shop -značkové športové oblečenie, obuv, vybavenie pre letné a zimné športy -kolekcia pre šport, voľný čas, turistiku a cestovanie.

Predaj, e-shop - značkové športové oblečenie, obuv - vybavenie pre zimné a letné športy - športové potreby - kolekcia na šport, voľný čas, turistiku a cestovanie.

Predaj, e-shop: -značkove športové oblečenie, obuv -vybavenie pre letné a zimné športy -športové potreby -kolekcia pre šport, voľný čas, turistiku a cestovanie.

Relaxačné centrum pri zimnom štadióne. Športový areál: - krytý plavecký bazén - sauna, masáže - vonkajší vyhrievaný bazén, kúpalisko - bazénik, detský kútik, preliezky, šmykľavky - ihrisko na plážový volejbal, nohejbal, stolný tenis, malú basketbal. Reštaurácia.

Športový areál: - plavecký bazén - kúpalisko.

Dovoz, veľkoobchod, predaj vojenského a outdoorového tovaru z celého sveta. Ponúkame široký sortiment vojenskej výstroje a doplnkov rôznych armád pre život v prírode, rybárov, poľovníkov, lesákov, trempy, pre voľný čas atď. Náš armyshop ponúka ako originálny výstroj a výbavu, tak aj veci vyrábané pre civilný trh. Ďalej vykonávame razbu ...

Predaj, e-shop: - rybárske potreby Pobočka: Prichystalova 44 tel.: 775 352 321

Spoločnosť Fitness pro, s. r. o. je firma z Českej republiky, členský štát Európskej únie a venuje sa komplexnej realizácii fitness centier a posilňovní. Je výhradným distribútorom prémiovej značky posilňovacích strojov Panatta pre Česko, Slovensko a Poľsko. Zameriavame sa aj na repasy posilňovacích strojov a softvérov pre fitness. Ponúkame aj ...

Predaj - bicykle - športové potreby lyže, bežky, korčule

Maloobchod, veľkoobchod: - papierenské výrobky - kancelárske potreby - drogéria - hračky - športový tovar.

Ponúkame využitie priestorov kina RETRO v Zábřehu pre školenia, prezentácie, semináre, spoločenské príležitosti, akcie pre zamestnancov, ich deti a pod. Zaisťujeme výlep plagátov, program pre materské, základné aj stredné školy. Organizujeme kultúrne podujatia, vystúpenia, výstavy, kurzy jazykové (angličtina, nemčina) a pohybové (brušný tanec, ...

Predaj: - cestné bicykle - trekové, horské, cestné - rotopedy - posilňovacie zariadenie - výživa pre kulturistiku. Stavba kolies na zákazku. Servis: - kolesá.

Centrum pre adrenalínové športy: - paintballové súťaže na vlastnom ihrisku aj v teréne - horolezectvo - potápanie - rybárčenie - požičovňa štvorkoliek.

Pivnice na Poľovníctve. Reštaurácia. Bowling.

Predaj: - pánske kolesá - detské bicykle - dámske kolesá - velomateriál. Servis bicyklov.

Orientálne tanca Vystúpenie a výučba brušného tanca (Olomouc, Prostějov, Boskovice) Poľština Preklady a tlmočenie z/do poľského jazyka. Výučba poľštiny (Olomouc, Prostejov, Brno, Ostrava, Praha...)

Fitness kolektívne cvičenie - aerobic, kalanetika, pilates, zumba, jump-trampolínky. Spinning. Sauna. Masáže športové, klasické, lymfatické. Kafebar, wifi pripojenie.