Máte radi pohyb a šport? Vyskúšajte si loptové hry, posilňovanie, plávanie, bicyklovanie, lyžovanie, korčuľovanie alebo beh. Na praktizovanie športov sú potrebné športové haly, bazény, ihriská, kluby, fitness centrá, športové kluby, posilňovne a telocvične

Herňa: -biliardy -automaty -simulátory. Kompletné cateringové služby Možnosť prenájmu pre rôzne akcie a večierky

Posilňovňa, osobný tréner, kurzy pre fitness trénerov. Ashtanga jóga Bodystyling. Pilates. Boss. SPINNING Solárium. Potravinové doplnky Nutrend, dr.Egrt.

Špecialista na rodinné záhrady a hlavne na luxusnú výbavu a doplnky ako robotické kosačky, osvetlenie a exkluzívne trampolíny. Ďalej dodávam materiály a rastliny na tvorbu záhrady ako mulčovaciu kôru a kamenice, stromy a pod.

Asociácia zábavy, kultúry a rekreačného športu Přerov. Volejbal Netradičné a málo známe športy. Organizovanie táborov pre rodičov a deti.

Výroba, opravy nástrojov a foriem. Vstrekovanie a vytláčanie plastov. Výroba a montáž zastrešenia bazénov. Výroba, predaj bazénovej hadice. Výroba hlavolamov a stavebníc. Výroba motorových a elektrických kolobežiek CROSCO.

Reklama na textil. Reklama: - flockom - sublimačnou tlačou - sieťotlačou - na športové dresy - na autokoberce - na výšivku.

Organizácia, zabezpečenie kompletné vybavenie hry, všetok servis, veľký výber paintballových ihrísk všetkých typov pre firmy, skupiny i jednotlivcov. Hra po celej SR.

Veľkoobchod: - kompletná hokejová výstroj značky EASTON - športové potreby.

Lyžiarsky areál. Trojkolky. Kolobežky. Lyžovanie. 4 sedačková lanovka. Zjazdovka 1300 m. Večerné lyžovanie.

Reklamná agentúra SAMA Tlačiareň. Výroba: - ručné šité a lepené lopty pre futbal, volejbal, nohejbal, halové športy.

Fitness: - aeróbna zóna - bežiaci pás, krosový trenažér, veslársky trenažér, cvičenie na balónoch - možnosť osobného trénera - zostavenie osobného plánu a jedálnička - fyzioterapeut - možnosť individuálnej objednávky. Solárium: - 4 stroje ( 1 vertikálne) - samoopaľovací nástrek - infrasauna (pre 4 osoby) - masáže.

Dodávka, montáž: - posilňovacie stroje - bežecké a veslárske trenažéry - solária - vírivky - stoly pre stolný tenis - športové vybavenie pre školy. Fitness bazár.

Predaj, servis, požičovňa: - predaj nového aj staršieho vybavenia pre zimné športy (lyže, bežky, snowboardy, zjazdová obuv, helmy). - požičovňa, testcentrum ROSSIGNOL - oblečenie a doplnky.

TK NATALI s.r.o ponúka: - kompletný tenisový servis - prenájom tenisových dvorcov aj areálu - organizovanie športovo spoločenských či firemných akcií - reklamné služby - večerné hranie - tenisová stena - badbintonový kurt 1ks - tenisová krytá hala 3ks - antukové vonkajšie kurty 5ks - wi-fi prepojenie.

Pobočka. Predaj: Predaj, maloobchod: - športové potreby - športové odevy, obuv - posilňovacie zariadenie.

Predaj: -jazdné bicykle -cyklopotreby -športové potreby -hračky

Maloobchod, predaj, servis, požičovňa: - lyže - lyžiarky, paličky, bežky, zjazdové lyže - lyžiarske vybavenie - snowboard. Požičovňa: - motorové člny.

Servis, stavba, predaj elektrobicyklov, trojkoliek, elektrotrojkoliek a bicyklov.

Lanový park Veverák je v tesnej blízkosti Olomouca. Lanové park je neďaleko ZOO na Svätom Kopečku. Nájdete tu zábavu pre deti aj dospelých.

Lyžiarska a snowboardová škola. Požičovňa športového vybavenia. Organizovanie firemných akcií. Organizovanie kurzov pre inštruktorov lyžovania.