Kvety sú krásnou dekoráciou, či už ide o kvety v interiéri či v exteriéri. Na výber je obrovské množstvo rôznych typov, ako sú rezané kvety alebo iné okrasné kvety do kvetináčov. Správne kvetinárstvo ponúka aj pestovateľské potreby ako napr. kvetináče.

Velkotržnice Lipence s.r.o. je predajným a skladovým areálom o veľkosti bezmála 11 ha. Nájdete u nás široký sortiment potravín v čerstvom stave, balené, konzervované alebo mrazené, kvety, suché plody, ovocie a zeleninu, ryby aj plody mora. Ďalej Vám môžeme ponúknuť záhradkárskej potreby, obalový materiál alebo darčekové tovaru. Navštívte nás na ...

kvetinárstvo: - kvety, kytice - darčekové predmety.

Kvetinový obchodík, predaj: - suché, umelé kvety - aranžmány zo suchých a umelých kvetov.

Kvetinárstvo. predaj: -květiny -vazby kytíc, svadobné kytice, slávnostné kytice, smútočné kytice -netradiční kytice typu salámová a cukrovinkové -pelargonie, surfínie, Bacopa, sanvitália, petúnií, foskoveky a mnoho iných rastlín -macešky, chryzantémy, vresy, stromy a ostatné rastliny pre vysádzanie nádob alebo záhonov. služby: -návrh ...

Kvetinový ateliér, predaj - kvety - darčekové kytice - svadobné kytice - darčekové a dekoračné predmety.

Kvety pre labužníkov. Florista. služby: -svadobné kytice, dekorácie na svadobné autá. -vánoční dekorácie. -smuteční väzby, vence. -floristické kurzy.

Kvetinárstvo. predaj - kvety - floristika - dekorácie - doručenie kvetov.

distribúcia: - mäsožravé rastliny - sukulenty.

Rozvoz kvetín kamkoľvek po celej Prahe, ČR a SR. Sme online kvetinárstvo s dlhoročnou tradíciou v doručovaní kvetov. Kvety si môžete objednať online a my ich doručíme vo vami stanovený čas ešte dnes. Všetok tovar dovážame priamo od Holandských pestovateľov, čím zaručujeme ich čerstvosť a kvalitu.

Minigaléria a dielňa Daska pani Dagmar Škarbanové Vám ponúka originálne dekorácie, aranže z prírodných i sušených rastlín, kvetov a materiálov. Aranže, aranžovanie dekorácií, suché väzby: - výroba na základoch z prútia, vetiev, skla, do vázy, koše, kanvy - väzby celoročné, jarné, veľkonočné, vianočné, adventné z kvetov, rastlín a ďalších ...

Kvetinárstvo. - rezané kvety - črepníkové kvety - svadobné kytice - netradičné kytice - aranžmány zo sušených kvetov - kvetinová výzdoba interiérov - dovoz kvetov.

služby: - kvetinový servis - kyticu pre nevestu, korsáž pre ženícha, kvetinky pre svedkyňu, mamičky, babičky, družičky - kvetinové šperky - výklad kariet - Bachove esencie

Pestovanie a predaj kaktusov. E-shop - kaktusy - semená.

Ponúkame tieto služby: rozvoz kytíc po Košiciach a okolí, výzdoba svadobných a slávnostných interiérov a exteriérov, viazanie svadobných kytíc, kytičky pre svadobných hostí, kytice na svadobné autá, partery na rautové a slávnostné stoly, viazanie smútočných kytíc a vencov, predaj rezaných a črepníkových kvetín.

služby: - kvetinový ateliér - všetky floristickej práce

Záhradníctvo, predaj. - okrasné dreviny - balkónové kvety, rastliny - sadba zeleniny, kvetov - letničky - potreby pre záhradkárov - agrochémie - keramika, plasty. Záhradné centrum Dubany: - Dubany 17 Predajňa: - Pasáž trieda Míru (zlatá ulička)

kvetinárstvo: - kytice - aranžovanie kvetov - rozvoz kvetín, kytíc.

služby: - kvetinárstvo Svadobný salón.

Kvetinárstvo. predaj - darčekový tovar - sezónne dekorácie - keramika, sklo - drevené - sviečky - sladkosti. Kompletný kvetinový servis.

Floristika: - väzby, aranžovanie kvetov - viazanie kytíc - svadobný kvetinový servis.