Kvety sú krásnou dekoráciou, či už ide o kvety v interiéri či v exteriéri. Na výber je obrovské množstvo rôznych typov, ako sú rezané kvety alebo iné okrasné kvety do kvetináčov. Správne kvetinárstvo ponúka aj pestovateľské potreby ako napr. kvetináče.

Kvetinárstvo, predaj: - rezané, črepníkové kvety - dekorácia.

Predaj: - kvety - darčeky - záhradkárske potreby, chémia a hnojivá.

Činnosť: - návrh, realizácia, údržba záhrad - floristika.

Záhradníctvo, predaj - kríky, živé ploty - ovocné stromčeky - balkónové kvety - sadiva zeleniny - letničky, trvalky, skalničky - hnojivo - substráty.

Záhradníctvo, predaj: - zeleninová sadba - bylinky - kvety Kvetinárstvo: Námestie Slobody 1531 Kladno

Predajňa. Maloobchod, predaj: -záhradkárske potreby -semená -sadenice -ovocie -zelenina -keramika.

Kvetinárstvo Anjela Tichá sa zaoberá predajom kvetov rozmanitých druhov. U nás Vám uviažeme kyticu pre akúkoľvek príležitosť, nech je to kytica svadobná, narodeninová, smútočná alebo len na potešenie. Vykonávame tiež kvetinové aranžmány a predávame drobné darčekové predmety. Kvetinárstvo, predaj, väzba: - kvety - rezané kvety - svadobné ...

Výroba, predaj, kvety: - smútočné vence, kytica - svadobné kytice.

Kvetinárstvo: -kvety (kvetina) -svadobná a smútočná väzba -aranžmán zo suchých a živých rastlín -veľký výber črepníkových kvetín -rozvoz zadarmo pri objednávke nad 1000.- po Břeclavi zdarma -s rozšíreným sortimentom vonkajších rastlín.

V predajni od 13-3-2017 REKONŠTRUKCIA. Kvetinárstvo. Predaj: -kvety, živé väzby -dekorácia do domu aj záhradu -rastliny.

Kvetinárstvo Katarína: - kytica - kvetinové väzby

Záhradníctvo. Maloobchod, predaj: - rezané čerstvé kvety - izbové kvety - umelé kvety - keramika - darčekové predmety - zeleninové, kvetinové semená - trávne semená - cibuľa sadzačka, sadbové zemiaky - kvetinové cibule, hľuzy - hnojivá. Kvetinárstvo: - väzba kytíc - väzba vencov - kvetinová výzdoba interiérov.

Služby: - realizácia záhrad - krajinárske úpravy - kvetinové dekorácie interiérov - zelené steny.

Predaj kvetov: -kvetinový aranžmán, -rezané a izbové kvety, -návrh a realizácia interiérovej a exteriérovej zelene, -poradenstvo v oblasti záhradníctva a záhradnej architektúry. Svadobná floristika, rozvoz kvetov: -doručenie, doručovanie po celej SR, po UH zadarmo.

Kvetinárstvo. Maloobchod, predaj: - rezané, črepníkové kvety.

Veľkosklad, veľkoobchod, predaj: - kvety. Dovoz, rozvoz kvetov.

Činnosti: - všetko pre deco-flowers-home, - kvetinové väzby a sezónne aranžmány, - svadobné kytice a svadobné aranžmány, - interiérová zeleň a dekorácia, - pietna floristika a smútočný aranžmán.

Kvetinárstvo, predaj: - črepníkové rastliny - rezané kvety - kytica.

Maloobchod, predaj: -kvety. Kvetinárstvo.

Internetové kvetinárstvo - rezané kvety - kytica pre každú príležitosť - sušené kvety a dekorácie - črepníkové kvety doručovanie kvetín - výzdoba interiérov kancelárie, reštaurácie, hotely - dodávka rezaných kvetov alebo dekorácií z prírodných materiálov štylizovanými priamo pre firmy - výzdoba pre rauty, ...

Záhradníctvo. Maloobchod, predaj: -izbové rastliny. -vonkajšie rastiny. -hnojivá. -rezané kvety. -jazierka a príslušenstvo. -záhradné náradie. Služby: -aranžovanie kvetov. -svadobné kytice. -kvetinové dekorácie.

Internetový obchod, e-shop: - suché väzby - potreby pre suchú väzbu - sušené kvety. Výroba, služby: - suché väzby - vianočné, veľkonočné dekorácie - aranžovanie kvetov.