Kvety sú krásnou dekoráciou, či už ide o kvety v interiéri či v exteriéri. Na výber je obrovské množstvo rôznych typov, ako sú rezané kvety alebo iné okrasné kvety do kvetináčov. Správne kvetinárstvo ponúka aj pestovateľské potreby ako napr. kvetináče.

Služby: - floristika - kvetinová výzdoba, aranžmán a dekorácia pre slávností udalosti - záhradná architektúra

Predajňa kvetov Výstavná floristika Svadobná floristika Spolupráca s pohrebným ústavom Pohreby na kľúč od A do Z Veľkonočné, dušičkové a vianočné dekorácie záhradkárske potreby, substráty, hnojivá, mulčovacie kôry.

Svadobné agentúra a svadobné kvety, väzba kvetov na zákazku, výzdoby a dekorácie na oslavy a akcie.

Naša firma sa zaoberá zeleninovou a kvetinovou sadbou. Ďalej kvetmi pre Váš balkón, výrobou smútočných vencov a kytíc. Tvoríme dušičkovú aj adventnú väzbu. Predávame substráty, hnojivá, postreky.

Predaj: kvetov, izbových rastlín, balkónoviek, substrátov, hnojív, postrekov, darčekových predmetov, pestovateľských nádob, semien. Výroba: balkónových rastlín, veľkonočných dekorácií, dušiškového tovaru, adventných a vianočných dekorácií.

Kvetinárstvo: kvety - rezané, črepníkové, umelé, sušené - viazané kytice, - smútočné aranže, - špeciálny aranžmán (z klobás, cigariet, ovocia a zeleniny, lízaniek, fotiek, peňazí, ai) baliaci materiál sviečky a esencie darčeky dekorácia na položenie í zavesenie tlač smútočných stuh výzdoba pri akciách tovar pre tvorivé a mnoho iného

Všetka kvetinová väzba. Aranžácia interiéru aj exteriéru. Predaj trávneho osiva za bezkonkurenčné ceny.

Malobochod: -rezané kvety -izbové vonkajšie a balkónové kvety -sušina, darčekový tovar -návody na pestovanie izbových rastlín, lyofilizácia, zásielkový obchod.

Maloobchod: - kvety - sklo - porcelán.

Kvetinárstvo, kvetinový servis a dodávka kvetov - kytica pre každú príležitosť - sezónne dekorácie a sušený materiál - črepníkové kvety - kvetinová výzdoba - originálne väzby kvetov.

Služby: - svadobná floristika - svadobné kytice, výzdoba.

Predaj, doručovanie, rozvoz kvetov v Brne, Česká republika a do celého sveta: -kvety -hrnčekové kvety -kytica -darčekové koše z kvetov -pohrebné vence -smútočná kytica -rozvoz v Brne do 99 minút, v ČR do 240 minút Služby: -aranžovanie interiérov (hotely, reštaurácie) -svadobná tabuľa -príležitostné väzby -smútočné, svadobné ...

Výroba: - keramika - aranžovanie. Veľkoobchod: - sušina a prútie.

Kvetinový trh SR. On-line kvetinárstvo s veľkým výberom kvetov. Doručovanie kvetov v Prahe a ČR. Svadobné kytice. Základnou myšlienkou od ktorej sa odvíjal vznik portálu e-Flora bolo vytvoriť nové trhové prostredie. Jednoduchú dostupnosť floristických služieb a orientáciu v odbore na čo najširšom území SR. Prepojením a vybudovaním ...

Záhradníctvo, predaj: - kvety - rastliny - skalničky - kríky, stromy.

Kvetinárstvo. Predaj, e-shop a rozvoz kvetov - svadobné kytice - darčekové kytice - kvety na rôzne príležitosti.

Predaj stabilizovaných rastlín a kvetov.