V cukrárni ochutnáte veľké množstvo zákuskov ako sú rezy, špičky, veterníky, sacher torty či punčové rezy. Pre oslavu narodenín alebo svadbu si nechajte vyrobiť tortu na zákazku alebo pochúťky, ako sú svadobné koláčiky, či drobné cukrovinky a chlebíčky.

Výroba - cukrárske výrobky a výrobky z perníkového cesta: - perníky - perníkové chalúpky - podještedské perníčky.

Cukráreň: -zmrzliny, zmrzlinové poháre -zákusky, torty -miešané nápoje -obložené chlebíčky -točené pivo, kofola. Príjem objednávok na: -obložené chlebíčky -torty -vianočné pečivo -cukrárske výrobky.

Cukráreň Řečkovice s kaviarňou. Torty Zákusky Mini zákusky Vianočné pečivo Zmrzlina Chlebíčky

- pekáreň - výroba - predaj - Výroba pekárskych, cukrárskych a perníkárskych výrobkov

Pekárstvo. Výrobky: - pekárske - cukrárske - perníkárske. Výroba pekárenských a cukrárskych výrobkov okrem trvanlivých.

-Výroba chemických látok, vlákien a prípravkov a kozmetických výrobkov -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Výroba potravinárskych a škrobárenských výrobkov -Veľkoobchod a maloobchod

Naše služby: - cukrárska výroba tradičných českých zákuskov a tort z pravej živočíšnej šľahačky - veľko aj malopredaj - rozvoz pre cukrárne - rauty, reštaurácie a hotely. Torty atypické, svadobné, vianočné, minizákusky, cukroví, cestá. Výroba talianskej zmrzliny(50 druhov).

Cukráreň, výroba, predaj: - torty - zákusky Pobočka Preboštov: tel.: 774 714 460

Výroba: -medové, narodeninové, svadobné torty

Hostinec, krčma: -letná záhradka -v letnú sezónu grilovanie. Točená zmrzlina - po-ne 12-19 podľa počasia - info na webe. Viacúčelové ihrisko v Dobroticiach: -turnaje v tenise, futbale. Ceny prenájmu: -tenis - 150, - Sk / hod. - s osvetlením 200, - Sk -futbal - 30, - Sk os/max. 2hod. - s osvetlením 40, - Sk.

Ponúkame zákazkovou výrobou tort a iných sladkostí. Máme širokú ponuku tort - 3D, slávnostné, svadobné, detské a firemné, muffinov - cupcakes, dezertov, koláčov, tortových lízaniek. Široký sortiment cukrárskych výrobkov.

Pekáreň, cukráreň, výroba: - jemné pečivo - torty - zákusky - pralinky

Cukráreň, pekáreň, bistro - cukrárska a lahôdkárska výroba.

Internetový, veľkoobchodný aj maloobchodný predaj prírodnej bulharskej kozmetiky s ružovým olejom a jogurtovou probiotikou. Ďalej ponúkame bulharské syry a údeniny, parfémové cukríky, ružové a borovicové medy a marmelády, orientálske dezerty, ružové nápoje a alkohol.

Pekárstvo, cukrárstvo -svadobné koláčiky, torty, záviny, rolády, cukroví.

Penerini coffee - čerstvá káva, kvalitné čaje, čokolády, automatické a profesionálne kávovary, mlynčeky, dózy na kávu, šálky a ďalšie príslušenstvo.

Pekáreň. Výroba: - chlieb - pečivo - jemné pečivo - zákusky

Veľkoobchod: -alko a nealko nápoje -tabakové výrobky -obalový materiál -cukrovinky.

Distribúcia - čokoláda - oblátky - sušienky Dovoz z Chorvátska - čokoláda - oblátky - sušienky